Welkom bij PKN De Wilp-Siegerswoude.
Een lange naam omdat we één kerkelijke gemeente zijn, gelegen in twee provinciën: Groningen (De Wilp) en Friesland (Siegerswoude).

We willen een kerk zijn die midden in de gemeenschap van De Wilp en Siegerswoude  staat en vanuit de Joods-christelijke traditie ruimte geeft aan verschillende geloofsbelevingen.
Een kerk, waar je erkenning en herkenning vindt in je geloof. Een kerk, waar respect getoond wordt en zorg voor elkaar. Een open deur voor mensen die zoekende zijn.

Iedere zondagochtend, doorgaans om 9.30 uur, is er een eredienst in de Oosterkerk.
4 keer per jaar organiseert de Commissie Bijzondere diensten een tweede dienst. Dit kan een middag- of avonddienst zijn. Tevens zorgen zij bij 2 á 3 ochtenddiensten per jaar voor bijzondere muzikale begeleiding. Ook worden er door de jeugclubs jeugddiensten georganiseerd.
In het menu onder: Vieringen/Erediensten vindt u hierover meer informatie. U bent van harte welkom!

De Oosterkerk

Hemelvaartsdag: Dienst: Tentdienst op Strandheem in Opende
datum en tijdstip 26-05-2022 om 10.00 u
Vooprganger in de grote tent is Orlando Bottenbley uit Amsterdam.
De begeleiding van de samenzang is in handen van Christian Verwoerd en zijn band.meer details

Eredienst. Voorganger: kandidaat A. Mats uit Groningen
datum en tijdstip 29-05-2022 om 9.30 u

Eredienst. Voorganger: ds. Johan van der Sleen. 1e Pinksterdag. Na de dienst is er koffie- en theedrinken in de Mienskip
datum en tijdstip 05-06-2022 om 9.30 u

2e Pinksterdag. Tentdienst in Wijnjewoude
datum en tijdstip 06-06-2022 om 9.30 u

ZWO-dienst: Voorganger: T. van der Velde. Voorbereiding Heilig Avondmaal.
datum en tijdstip 12-06-2022 om 9.30 u