Welkom bij PKN De Wilp-Siegerswoude.
Een lange naam omdat we één kerkelijke gemeente zijn, gelegen in twee provinciën: Groningen (De Wilp) en Friesland (Siegerswoude).

We willen een kerk zijn die midden in de gemeenschap van De Wilp en Siegerswoude  staat en vanuit de Joods-christelijke traditie ruimte geeft aan verschillende geloofsbelevingen.
Een kerk, waar je erkenning en herkenning vindt in je geloof. Een kerk, waar respect getoond wordt en zorg voor elkaar. Een open deur voor mensen die zoekende zijn.

Iedere zondagochtend, doorgaans om 9.30 uur, is er een eredienst in de Oosterkerk.
4 keer per jaar organiseert de Commissie Bijzondere diensten een tweede dienst. Dit kan een middag- of avonddienst zijn. Tevens zorgen zij bij 2 á 3 ochtenddiensten per jaar voor bijzondere muzikale begeleiding. Ook worden er door de jeugclubs jeugddiensten georganiseerd.
In het menu onder: Vieringen/Erediensten vindt u hierover meer informatie. U bent van harte welkom!

De Oosterkerk

Inloggen

Eredienst: Voorganger: Da. I.C.J. van den Beukel uit Roden. Nog alleen via livestream.
datum en tijdstip 09-05-2021 om 9.30 u

Hemelvaart: geen dienst
datum en tijdstip 13-05-2021

Eredienst. Voorganger: ds.Johan van der Sleen. Bevestiging nieuwe ambtsdragers. Nog alleen via livestream.
datum en tijdstip 16-05-2021 om 9.30 u

1e Pinksterdag: Voorganger: ds. M. Klomp uit Marum. Vandaag leden uit de wijken 1 t/m 3
datum en tijdstip 23-05-2021 om 9.30 u

2e Pinksterdag: Geen dienst