Welkom Welkom

Welkom bij PKN De wilp - Siegerswoude.

Op deze website vindt u informatie van de Protestantse Gemeente De Wilp - Siegerswoude die is aangeleverd door de verschillende commissies, maar ook door onze predikant en gemeenteleden.

9 juni 2021
Wat fijn dat er steeds minder coronabesmettingen zij en er meer mogelijk is.
Vanaf zondag 13 juni mogen wij 60 bezoekers verwelkomen bij de eredienst op zondag. Dit betekent dat alle gemeenteleden uit alle wijken elke zondag weer naar de kerk mogen.
Wel blijven de normale corona maatregelen van kracht:
•    Handen desinfecteren bij binnenkomst
•    Een mondkapje dragen bij het binnenkomen en verlaten van de kerk
•    Blijf thuis bij klachten die passen bij corona
Ook is er een registratieplicht; bij binnenkomst graag uw naam en telefoonnummer/mailadres noteren. Mocht achteraf blijken dat er toch iemand is geweest die positief is getest op corona, dan kunnen wij iedereen informeren.
Zo kan er steeds wat meer.

Voor de laatste nieuwsbrief van onze gemeente rond de coronacrisis zie 'Laatste nieuws'

Misschien dat u nu niet de diensten bezoekt maar wel een bijdrage wilt doen voor de collectendoelen dan kan dat:

Als u een bijdrage over wilt maken voor onze kerk kunt u dat overmaken naar  rekeningnummer: NL59 INGB 0000 8979 54 t.n.v. de Protestantse Gemeente De Wilp-Siegerswoude onder vermelding van het doel (bv gift)

Een gift voor de diaconie kunt u overmaken naar rekeningnummer: NL43 INGB 0670 2121 13 t.n.v. Diaconie Protestantse Gemeente De Wilp-Siegerswoude

Door te klikken op de afbeelding hieronder kunt u vanaf nu de dienst 'live' meekijken, of oude opnames bekijken.

Eredienst. Voorganger: Dhr. A. van der Vaart uit Waskemeer
datum en tijdstip 08-08-2021 om 9.30 u

Eredienst: Mevr. G. Hovius - Dijkstra uit Ureterp
datum en tijdstip 15-08-2021 om 9.30 u

Eredienst. Voorganger: ds.Johan van der Sleen. Afscheid oudsten van de Kindernevendienst
datum en tijdstip 22-08-2021 om 9.30 u

Eredienst. Voorganger: drs. K. Oosterhuis uit Haren.
datum en tijdstip 29-08-2021 om 9.30 u

Bijzondere dienst