Protestantse Gemeente De Wilp-Siegerswoude

Afsluiting seizoen 17+-groep


Gezellige avond als afsluiting van het seizoen

Op 30 april hebben we bij Joop en Ria gezellig buiten het seizoen afgesloten. Vanaf oktober kwamen we elke dinsdagavond rond 19.30 u. bij elkaar. Vaak aan De Stoeken 25, maar ook wel eens bij Paul Borremans. Elke bijeenkomst moesten we eerst even bijkletsen, maar daarna hebben we ook best wel  serieuze onderwerpen besproken. 
En natuurlijk om de 6 weken samen gegeten. Hierbij kookten we zelf!!

We willen graag volgend seizoen doorgaan. Als je er mee gaat stoppen, dan is het weg en komt het niet zomaar weer terug. Joop en Paul willen ook nog wel door, maar de opzet wordt iets anders. De bijeenkomsten blijven eens per 14 dagen, maar....de ene keer bij Joop en de andere keer bij Paul. Zo zijn ze om en om 1 keer per maand gastheer en gespreksleidier.
 
Zo het nu lijkt blijven we ook als groep wel bij elkaar en komen er misschien nog een paar bij. We gaan het zien! Ergens in oktober a.s. worden we weer uitgenodigd om het nieuwe seizoen op te starten.

Na nog lekker te hebben genoten van lekkere hapjes en drinken zijn we rond 21.30 u vertrokken. Fijne zomer allemaal en tot ziens!!

Rob, André (niet te zien op de foto), Willem, Annet, Gerwin, Joram, Anisa.
Paul, Ria en Joop (de fotograaf)
terug