do 11 oktober 2018

Tijdstip:
 19.30 u.

Jongelui,

Wij, ds. Johan van der Sleen en Joop van Steenbergen, nodigen jullie als 16+-ers uit om met ons na te denken over het nieuwe catecheseseizoen.
Wat zijn de onderwerpen waar je het graag over zou willen hebben. Welke vragen, op geloofsgebied of anders, houden je bezig? enz.
Jullie zitten in een periode van je leven waarin er van alles is. Het hele seizoen aanwezig zijn kun je misschien niet, maar je bent altijd welkom als je een keer wél kan!
Dus...van harte welkom op donderdag 11 oktober, op het vertrouwde adres van vorig jaar: De Stoeken 25 in De Wilp.
Graag even aangeven dat je komt, op de groepsapp of telefonisch: 0612048014, i.v.m. de catering!!

Eredienst . Voorganger: Mw. G. Hovius-Dijkstra uit Ureterp.
datum en tijdstip 27-09-2020 om 9.30 u

Bijzonder dienst. Ineke Baron met als thema: “Waar is God nu eigenlijk mee bezig”. (zie ook bij laatste nieuws)
datum en tijdstip 04-10-2020 om 9.30 u

Eredienst. Voorganger: da. C.S.A Minnaard-Müller uit Zuidhorn