do 11 oktober 2018

Tijdstip:
 19.30 u.

Jongelui,

Wij, ds. Johan van der Sleen en Joop van Steenbergen, nodigen jullie als 16+-ers uit om met ons na te denken over het nieuwe catecheseseizoen.
Wat zijn de onderwerpen waar je het graag over zou willen hebben. Welke vragen, op geloofsgebied of anders, houden je bezig? enz.
Jullie zitten in een periode van je leven waarin er van alles is. Het hele seizoen aanwezig zijn kun je misschien niet, maar je bent altijd welkom als je een keer wél kan!
Dus...van harte welkom op donderdag 11 oktober, op het vertrouwde adres van vorig jaar: De Stoeken 25 in De Wilp.
Graag even aangeven dat je komt, op de groepsapp of telefonisch: 0612048014, i.v.m. de catering!!

Geen dienst i.v.m. het coronavirus
datum en tijdstip 29-03-2020

Geen dienst i.v.m. het coronavirus
datum en tijdstip 05-04-2020