zo 20 dec 2020  om 9.30 u
Eredienst. Voorganger: Ds. J.J. Hoefnagel uit Sneek. Vandaag leden uit de wijken 1 t/m 3.

Dit is voorlopig de laatste dienst waarbij bezoekers aanwezig mogen zijn. Op advies van de landelijke PKN, zenden wij na vandaag alleen nog online diensten uit. Ook de kindernevendienst zal tijdelijk niet doorgaan.
De dienst van 1e Kerstdag zal in elk geval op 1e Kerstdag om 9:30 uur gevolgd kunnen worden via YouTube; net als in het voorjaar kunt u via een link op onze website de dienst volgen. In deze dienst gaat onze eigen predikant, ds. J.J. vd Sleen voor.

Volgende week zondag, 27 december, is een bijzondere dienst met Martine Dubois. Zij zal ons meenemen door de natuur en zal ons laten zien hoe God hier aanwezig is. De aanvang is half 10. Het is nu nog niet zeker of dit via livestream kan of dat deze dienst nog zal worden opgenomen en later via YouTube uitgezonden wordt. Als het goed is, krijgt iedereen komende week nog een nieuwsbrief met de laatste informatie.

Inloggen

Eredienst. Voorganger: ds.Johan van der Sleen. Heilig Avondmaal. Waarschijnlijk nog via livestream
datum en tijdstip 31-01-2021 om 9.30 u

Eredienst . Voorganger: ds. J. de Jong uit Drachten. Waarschijnlijk nog via livestream