Bezoekersaantal van onze website stijgt!! Bezoekersaantal van onze website stijgt!!
Sinds midden vorig jaar zijn we echt bezig geweest  om de website van onze gemeente beter te vullen, te actualiseren en hier ook meer ruchtbaarheid aan te geven. Het lijkt er op dat dit langzamerhand zijn vruchten afwerpt. Hadden we de afgelopen jaren gemiddeld per maand zo'n 500 bezoekers van de site, dit is nu opgelopen tot al ruim 1600 bezoekers in februari. Daar zijn we erg blij mee.
We hopen dan ook dat alle belanghebbenden in onze gemeente hun informatie, afspraken etc. aan ons doorgeven, zodat we de site goed up to date en informatief kunnen houden.

Klik hier, of op ons vernieuwde mailadres, om stukjes aan te leveren:

webbeheer@pkn-dws.nl

Bij voorbaat dank.

Inloggen

Eredienst. Voorganger: ds. C.M. Verspuij uit Zuidlaren. 3e zondag in de veertigdagentijd. Waarschijnlijk alleen via livestream
datum en tijdstip 07-03-2021 om 9.30 u

Bidstond voor gewas en arbeid. Voorganger: ds. Johan van der Sleen. Waarschijnlijk alleen via livestream.
datum en tijdstip 10-03-2021 om 19.30 u.

Eredienst. Voorganger: Mevr. I. Baron uit Veenhuizen. 4e zondag in de veertigdagentijd. Waarschijnlijk alleen via livestream
datum en tijdstip 14-03-2021 om 9.30 u

Eredienst. Voorganger: Kand. H. Binnekamp uit Groningen. 5e zondag in de veertigdagentijd.. Waarschijnlijk alleen via livestream
datum en tijdstip 21-03-2021 om 9.30 u