Kerstwandeling donderdag 20 december 2018

Dit jaar organiseren de clubs in samenwerking met basisschool de Wegwijzer een….

KERSTWANDELING!

Op donderdag 20 december willen we met elkaar het kerstfeest vieren in de vorm van een kerstwandeling door De Wilp voor jong en oud!

Onderweg zal door de leerlingen van groep 7/8 van basisschool de Wegwijzer en de jeugd van de kerk het Kerstverhaal worden uitgebeeld.

Vanaf 18.30 uur mogen gemeenteleden, dorpelingen en andere belangstellenden met deze wandeling starten. U hoeft zich niet op te geven; u kunt gewoon mee wandelen en genieten van al het moois langs de route!

De kerstwandeling start in het voorportaal van de Oosterkerk, aan de Oosterweg. Hier wordt u in groepen verdeeld en kunt u de lichten volgen!

We hopen op uw komst!

Voor vragen kunt u contact op nemen met Lutske Veenstra:

Eredienst: Voorganger: ds. M. van 't Hof uit Leek
datum en tijdstip 22-09-2019 om 9.30 u

Eredienst. Voorganger: drs. H de Kok - Mellema uit Wilsum.
datum en tijdstip 29-09-2019 om 09.30

Bijzonder dienst
datum en tijdstip 29-09-2019 om 19.00 u

Eredienst. Voorganger: da. van der Veen - Bosgra uit Drachten. Stepping Stones bijeenkomst in De Mienskip Koffie en thee drinken na de dienst