Kerstwandeling donderdag 20 december 2018

Dit jaar organiseren de clubs in samenwerking met basisschool de Wegwijzer een….

KERSTWANDELING!

Op donderdag 20 december willen we met elkaar het kerstfeest vieren in de vorm van een kerstwandeling door De Wilp voor jong en oud!

Onderweg zal door de leerlingen van groep 7/8 van basisschool de Wegwijzer en de jeugd van de kerk het Kerstverhaal worden uitgebeeld.

Vanaf 18.30 uur mogen gemeenteleden, dorpelingen en andere belangstellenden met deze wandeling starten. U hoeft zich niet op te geven; u kunt gewoon mee wandelen en genieten van al het moois langs de route!

De kerstwandeling start in het voorportaal van de Oosterkerk, aan de Oosterweg. Hier wordt u in groepen verdeeld en kunt u de lichten volgen!

We hopen op uw komst!

Voor vragen kunt u contact op nemen met Lutske Veenstra:

Eredienst . Voorganger: Mw. G. Hovius-Dijkstra uit Ureterp.
datum en tijdstip 23-02-2020 om 9.30 u

Eredienst . Voorgang: Ds. G. de Kok uit Groningen. Stepping Stones komt samen in De Mienskip. Koffie en thee drinken na de dienst. 1e zondag 40- dagentijd. er: Ds. G. de Kok uit Groningen.
datum en tijdstip 01-03-2020 om 9.30 u

Eredienst: Voorganger: ds. F. de Jong. uit Leek. 2e zondag 40- dagentijd
datum en tijdstip 08-03-2020 om 9.30 u

Biddag voor gewas en arbeid. Voorganger: Mw. H. Stuut-Vogelzang uit Boerakker
datum en tijdstip 11-03-2020 om 19.30 u.

Eredienst. Voorganger: drs. K. Oosterhuis uit Haren. 3e zondag 40- dagentijd. Stepping Stones komt samen in De Mienskip. Koffie en thee drinken na de dienst.
datum en tijdstip 15-03-2020 om 9.30 u