Kerstappèl 2016 Kerstappèl 2016
Op D.V. zaterdag 24 december zal het jaarlijkse Kerstappèl weer worden gehouden.

Het thema dit jaar zal zijn Licht leven in het pikkedonker
De gezamenlijke kerken uit Siegerswoude/de Wilp, zullen hier een invulling aan geven. Met medewerking van het Gelegenheidskoor uit De Wilp-Siegerswoude en muziekvereniging De Volharding. Deze zullen mooie liederen ten gehore brengen! Tevens zang, meditatie, gedicht etc.
De toegang is gratis, wel zal er een collecte voor een goed doel worden gehouden.

Waar: Dorpshuis "Op de Welle"
          Schoolstraat 17
          de Wilp

U/jij bent van harte welkom!!

Eredienst: Voorganger: ds. M. van 't Hof uit Leek
datum en tijdstip 22-09-2019 om 9.30 u

Eredienst. Voorganger: drs. H de Kok - Mellema uit Wilsum.
datum en tijdstip 29-09-2019 om 09.30

Bijzonder dienst
datum en tijdstip 29-09-2019 om 19.00 u

Eredienst. Voorganger: da. van der Veen - Bosgra uit Drachten. Stepping Stones bijeenkomst in De Mienskip Koffie en thee drinken na de dienst