Kerstappèl 2016 Kerstappèl 2016
Op D.V. zaterdag 24 december zal het jaarlijkse Kerstappèl weer worden gehouden.

Het thema dit jaar zal zijn Licht leven in het pikkedonker
De gezamenlijke kerken uit Siegerswoude/de Wilp, zullen hier een invulling aan geven. Met medewerking van het Gelegenheidskoor uit De Wilp-Siegerswoude en muziekvereniging De Volharding. Deze zullen mooie liederen ten gehore brengen! Tevens zang, meditatie, gedicht etc.
De toegang is gratis, wel zal er een collecte voor een goed doel worden gehouden.

Waar: Dorpshuis "Op de Welle"
          Schoolstraat 17
          de Wilp

U/jij bent van harte welkom!!

Eredienst . Voorganger: Mw. G. Hovius-Dijkstra uit Ureterp.
datum en tijdstip 23-02-2020 om 9.30 u

Eredienst . Voorgang: Ds. G. de Kok uit Groningen. Stepping Stones komt samen in De Mienskip. Koffie en thee drinken na de dienst. 1e zondag 40- dagentijd. er: Ds. G. de Kok uit Groningen.
datum en tijdstip 01-03-2020 om 9.30 u

Eredienst: Voorganger: ds. F. de Jong. uit Leek. 2e zondag 40- dagentijd
datum en tijdstip 08-03-2020 om 9.30 u

Biddag voor gewas en arbeid. Voorganger: Mw. H. Stuut-Vogelzang uit Boerakker
datum en tijdstip 11-03-2020 om 19.30 u.

Eredienst. Voorganger: drs. K. Oosterhuis uit Haren. 3e zondag 40- dagentijd. Stepping Stones komt samen in De Mienskip. Koffie en thee drinken na de dienst.
datum en tijdstip 15-03-2020 om 9.30 u