ZONDAG 8 SEPTEMBER ZONDAG 8 SEPTEMBER
STARTZONDAG

Volgende week zondag is de Startzondag. Dan gaat onze eigen predikant ds. Johan Van der Sleen voor.
Na de dienst is er koffie en thee in De Mienskip. Daarna zijn er activiteiten voor alle leeftijden.Intussen wordt er achter De Mienskip eten klaar gemaakt in een stoofketel boven open vuur. De bronafbeelding bekijken
Als afronding van de activiteiten gaan we samen eten rondom het vuur. Voor deze maaltijd wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd.
De Startzondag begint om 9.30 uur.

Inloggen

Eredienst: Voorganger: Da. I.C.J. van den Beukel uit Roden. Nog alleen via livestream.
datum en tijdstip 09-05-2021 om 9.30 u

Hemelvaart: geen dienst
datum en tijdstip 13-05-2021

Eredienst. Voorganger: ds.Johan van der Sleen. Bevestiging nieuwe ambtsdragers. Nog alleen via livestream.
datum en tijdstip 16-05-2021 om 9.30 u

1e Pinksterdag: Voorganger: ds. M. Klomp uit Marum. Vandaag leden uit de wijken 1 t/m 3
datum en tijdstip 23-05-2021 om 9.30 u

2e Pinksterdag: Geen dienst