WEER NAAR DE KERK!! WEER NAAR DE KERK!!

Vanaf zondag 23 mei kunnen we weer fysiek naar de kerk!! Dat is voor velen fantastisch nieuws.
We doen het nog wel voorzichtig. Net als vorig jaar verdelen we de gemeente in twee groepen. De wijken 1 t/m 3 op de ene zondag en de wijken 4 t/m 7 op de volgende. Ik denk dat gasten altijd welkom zijn!

Zie bij vieringen/erediensten wanneer u aan de beurt bent. Of kijk snel op de kolom van diensten rechts op uw scherm!
We hopen op een fijn weerzien en hopelijk kunnen we t.z.t weer samen als hele gemeeente de diensten bijwonen.
Natruurlijk blijven de diensten vis kerkdienstgemist.nl altijd te volgen en terug te zien!

Inloggen

1e Pinksterdag: Voorganger: ds. M. Klomp uit Marum. Vandaag leden uit de wijken 1 t/m 3
datum en tijdstip 23-05-2021 om 9.30 u

2e Pinksterdag: Geen dienst