Bezoekersaantal van onze website stijgt!! Bezoekersaantal van onze website stijgt!!
Sinds midden vorig jaar zijn we echt bezig geweest  om de website van onze gemeente beter te vullen, te actualiseren en hier ook meer ruchtbaarheid aan te geven. Het lijkt er op dat dit langzamerhand zijn vruchten afwerpt. Hadden we de afgelopen jaren gemiddeld per maand zo'n 500 bezoekers van de site, dit is nu opgelopen tot al ruim 1600 bezoekers in februari. Daar zijn we erg blij mee.
We hopen dan ook dat alle belanghebbenden in onze gemeente hun informatie, afspraken etc. aan ons doorgeven, zodat we de site goed up to date en informatief kunnen houden.

Klik hier, of op ons vernieuwde mailadres, om stukjes aan te leveren:

webbeheer@pkn-dws.nl

Bij voorbaat dank.

Inloggen

Eredienst: Voorganger: Da. I.C.J. van den Beukel uit Roden. Nog alleen via livestream.
datum en tijdstip 09-05-2021 om 9.30 u

Hemelvaart: geen dienst
datum en tijdstip 13-05-2021

Eredienst. Voorganger: ds.Johan van der Sleen. Bevestiging nieuwe ambtsdragers. Nog alleen via livestream.
datum en tijdstip 16-05-2021 om 9.30 u

1e Pinksterdag: Voorganger: ds. M. Klomp uit Marum. Vandaag leden uit de wijken 1 t/m 3
datum en tijdstip 23-05-2021 om 9.30 u

2e Pinksterdag: Geen dienst