Bezoekersaantal van onze website stijgt!! Bezoekersaantal van onze website stijgt!!
Sinds midden vorig jaar zijn we echt bezig geweest  om de website van onze gemeente beter te vullen, te actualiseren en hier ook meer ruchtbaarheid aan te geven. Het lijkt er op dat dit langzamerhand zijn vruchten afwerpt. Hadden we de afgelopen jaren gemiddeld per maand zo'n 500 bezoekers van de site, dit is nu opgelopen tot al ruim 1600 bezoekers in februari. Daar zijn we erg blij mee.
We hopen dan ook dat alle belanghebbenden in onze gemeente hun informatie, afspraken etc. aan ons doorgeven, zodat we de site goed up to date en informatief kunnen houden.

Klik hier, of op ons vernieuwde mailadres, om stukjes aan te leveren:

webbeheer@pkn-dws.nl

Bij voorbaat dank.

Eredienst. Voorganger: Dhr. A. van der Vaart uit Waskemeer
datum en tijdstip 08-08-2021 om 9.30 u

Eredienst: Mevr. G. Hovius - Dijkstra uit Ureterp
datum en tijdstip 15-08-2021 om 9.30 u

Eredienst. Voorganger: ds.Johan van der Sleen. Afscheid oudsten van de Kindernevendienst
datum en tijdstip 22-08-2021 om 9.30 u

Eredienst. Voorganger: drs. K. Oosterhuis uit Haren.
datum en tijdstip 29-08-2021 om 9.30 u

Bijzondere dienst