Twee zilveren jubilea

Riet Willems en Aukje de Haan worden aan het eind van de morgendienst  op 11 januari verrast met de oorkonde en de decoratie die horen bij 25 jaar onafgebroken dienst in onze gemeente. Zij krijgen de onderscheidingen uitgereikt met lovende woorden van Tjitske Scheenstra, voorzitter van de kerkenraad.
Riet Willems doet al ruim 25 jaar de leden-administratie en Aukje de Haan is 25 jaar organiste. Wij hopen dat Riet en Aukje nog lang hun bijzondere rol in onze gemeente mogen vervullen. Daarbij wensen we hen Gods zegen toe.

Eredienst. Voorganger: drs. K. Oosterhuis uit Groningen. Hervormingsdag.
datum en tijdstip 31-10-2021 om 9.30 u

Dankdag voor Gewas en Arbeid. Ds. Johan van der Sleen
datum en tijdstip 03-11-2021 om 19.30 u.

Eredienst. Voorganger: ds.Johan van der Sleen. Actie Schoenendoos / Evangelisatiedienst
datum en tijdstip 07-11-2021 om 9.30 u

Eredienst. Voorganger: ds.Johan van der Sleen. Gedachtenisdienst