PKN
Protestantse Gemeente De Wilp-Siegerswoude
 
Sirkelslag!

Sirkelslag!

Het thema van Sirkelslag was: In het donker zoeken naar het licht. Club 10/11 werd meegenomen in het verhaal over Daniël. Dit verhaal loopt als een rode draad door de spellen. Daniël wordt in de leeuwenkuil gegooid. Maar het verhaal begint al eerder. Met de verwoesting van de stad Jeruzalem door de Babyloniërs. De Israëlieten mogen niet meer in hun eigen land wonen. Ze worden in ballingschap meegenomen naar babylonië en komen in een vreemd land waar mensen anders denken en doen. Daniël groeide op in deze tijd. Tijdens Sirkelslag maken de kinderen kennis met het verhaal van Daniël.

Bij een van de spelen krijgen de kinderen allerlei gezonde en ongezonde dingen om te raden. En op het laatst moeten ze samen overleggen of ze voor de rest van de avond voor gezonde of ongezonde snacks kiezen.

Bij een spel moeten ze van allerlei spullen (zoals goud/zilver/bronskleurig papier, eierdozen en wc rollen) een standbeeld maken. Een van de spelen gaat over de brandende oven. Er moeten 3 rebussen opgelost worden. Er wordt een positieve collage gemaakt. En als laatste spel is het doel dat de kinderen de leeuw (iemand van de jury) zo lang mogelijk laten lopen.

Al met al een spannend (de spelen moesten binnen een bepaald tijdsbestek uitgevoerd worden) en super leuke en geslaagde avond!

 

terug
 
 
 

Inloggen

Eredienst. Voorganger: mevr. E. van der Hoog (leesdienst)
datum en tijdstip 01-08-2021 om 9.30 u
meer details

Eredienst. Voorganger: Dhr. A. van der Vaart uit Waskemeer
datum en tijdstip 08-08-2021 om 9.30 u
meer details

Eredienst: Mevr. G. Hovius - Dijkstra uit Ureterp
datum en tijdstip 15-08-2021 om 9.30 u
meer details

Eredienst. Voorganger: ds.Johan van der Sleen. Afscheid oudsten van de Kindernevendienst
datum en tijdstip 22-08-2021 om 9.30 u
meer details

Eredienst. Voorganger: drs. K. Oosterhuis uit Haren.
datum en tijdstip 29-08-2021 om 9.30 u
meer details

 
 
 
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.