KINDERNEVENDIENST NIEUWS KINDERNEVENDIENST NIEUWS
MEI 2021

Hallo jongens en meisjes,
Het is mei, waarin ‘alle’ vogels altijd een ei leggen. In deze maand herdenken we de slachtoffers van oorlog en vieren we Bevrijdingsdag en vieren we ook de Hemelvaart van Jezus en Pinksteren.
Weten jullie wat we vieren met Hemelvaartsdag en Pinksteren?
In de verhalen die je van debijbel.nl/bijbelbasics/ voor de zondag kunt downloaden of bij de kindernevendienst gaat horen hebben we het over de verhalen die de apostel Paulus schrijft over hoe we ons als christenen net als soldaten kunnen verdedigen in de brieven die hij stuurt naar de mensen die in de stad Efeze wonen. Efeze ligt in het huidige Turkije. Vroeger was dit een hele grote stad in het oude Romeinse Rijk in de tijd van Paulus 2000 jaren geleden.
Goed nieuws. Op de eerste zondag van Pinksteren is er weer kindernevendienst voor alle groepen, op zondag 23 mei om 09:30 in de grote zaal in de Mienskip.
Jullie zijn allemaal van harte welkom om te komen.
Bij ons gelden dezelfde regels als bij jullie op school, wanneer je ziek bent of verkouden of wanneer een klasgenootje van jou of iemand die bij jou in huis woont corona heeft vragen we je om thuis te blijven. Zie voor de meest recente regels de website: https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/thuisquarantaine/quarantaine-gezinnen-met-kinderen

Wij vinden het echter belangrijk dat jullie als kinderen welkom zijn bij je eigen kindernevendienst.
Tot zondag de 23e mei om 09:30 in de Mienskip in de Wilp!

Groetjes van de kindernevendienst,
Hilda, Rikko, Jacquelien, Thea en Ytina
PS We zijn opzoek naar nieuwe leiding van de kindernevendienst, omdat Ytina er na de zomervakantie mee gaat stoppen in verband met een verhuizing.

Inloggen

1e Pinksterdag: Voorganger: ds. M. Klomp uit Marum. Vandaag leden uit de wijken 1 t/m 3
datum en tijdstip 23-05-2021 om 9.30 u

2e Pinksterdag: Geen dienst