Jeugd Jeugd

Kinderen en jongeren nemen een belangrijke plaats in binnen onze gemeente.
Tijdens onze morgenvieringen is er wekelijks kindernevendienst voor alle kinderen van de basisschool. Voor de baby's en peuters is er oppas.

Voor de jongeren in de middelbare schoolleeftijd is er tweewekelijks een speciale viering; Stepping Stone. Stepping Stone wordt gevierd in de kelder van De Mienskip

Om te leren is er voor de jeugd van 12 t/m 16 jaar catechisatie in De Mienskip. Voor de jeugd van 17 t/m ongeveer 23 jaar is er catechese, gegeven door onze dominee, bij een gemeentelid thuis. (zie agendaitems voor data en plaats)  Als er jongeren zijn die belijdenis willen doen, kunnen ze zich opgeven voor de belijdeniscatechese bij dominee van der Sleen. (zie contact)

Om te ontspannen organiseren we ook club voor onze jongeren.
Er zijn 4 clubs: club 10-11, club 12-14, club 15-18 en 18+.
Er wordt per jeugdlid bekeken welke club het best passend is!

In de agendapagina staan alle data van zowel Stepping Stone, catechesatie en club.

Eredienst. Voorganger: drs. K. Oosterhuis uit Groningen. Hervormingsdag.
datum en tijdstip 31-10-2021 om 9.30 u

Dankdag voor Gewas en Arbeid. Ds. Johan van der Sleen
datum en tijdstip 03-11-2021 om 19.30 u.

Eredienst. Voorganger: ds.Johan van der Sleen. Actie Schoenendoos / Evangelisatiedienst
datum en tijdstip 07-11-2021 om 9.30 u

Eredienst. Voorganger: ds.Johan van der Sleen. Gedachtenisdienst