Herdenking in De Wilp Herdenking in De Wilp

Evenals vorige jaren zal ook dit jaar de kerk open zijn voor een persoonlijke herdenking van overleden geliefden. Deze herdenking zal dit jaar weer plaatsvinden in de Oosterkerk, Oosterweg 49. De behoefte om geliefden te gedenken is van alle tijden en leeft bij ieder mens.

Op zondag 17 november, ‘s middags van 16.00 tot 17.00 uur is er ruimte om ter nagedachtenis van overledenen een lichtje te ontsteken en hen te herdenken. Het verlies kan wel langer dan een jaar geleden zijn. Tijd speelt geen rol als het gaat om mensen die ons lief waren.
De Oosterkerk is open voor iedereen. We hopen dat het een troostrijk moment zal zijn.

Eredienst. Voorganger: drs. K. Oosterhuis uit Groningen. Hervormingsdag.
datum en tijdstip 31-10-2021 om 9.30 u

Dankdag voor Gewas en Arbeid. Ds. Johan van der Sleen
datum en tijdstip 03-11-2021 om 19.30 u.

Eredienst. Voorganger: ds.Johan van der Sleen. Actie Schoenendoos / Evangelisatiedienst
datum en tijdstip 07-11-2021 om 9.30 u

Eredienst. Voorganger: ds.Johan van der Sleen. Gedachtenisdienst