GÉÉN KERSTAPPEL dit jaar GÉÉN KERSTAPPEL dit jaar
Helaas gaat ook dit jaar het Kerstappel niet door! De regelgeving rond corona laat dit momenteel niet toe.
Natuurlijk nodigen we u als kerken uit om op de kerstdag(en) onze diensten te komen bezoeken.
Het zijn onzekere tijden en we zijn nog niet van de corona af. We hopen en bidden dat het toch in de toekomst weer mogelijk wordt om het traditionele Kerstappel, waar we velen van u mochten begroeten, te kunnen gaan organiseren! We wensen u nu langs deze weg:  Gezondheid, Gezegende Kerstdagen en een Voorspoedig Nieuwjaar.

Eredienst. Voorganger: ds. A. de Vries uit Nijverdal. 2e Advent.
datum en tijdstip 05-12-2021 om 9.30 u

Eredienst. Voorganger: ds.Johan van der Sleen. 3e Advent In deze dienst worden Elodie Brouwer en Sven Bakker gedoopt.
datum en tijdstip 12-12-2021 om 9.30 u

Eredienst. Voorganger: ds. M. Klomp uit Marum. 4e Advent.
datum en tijdstip 19-12-2021 om 9.30 u

Eredienst. 1e Kerstdag. Gezinsdienst