Eten voor de 18+ jeugd! Eten voor de 18+ jeugd!
Vrijdagavond 25 oktober vindt de eerste catechese-clubavond plaats! We gaan die avond met elkaar eten en praten over het geloof. Lijkt het je nu leuk om mee te eten.. en te praten? Geef je dan op bij dominee, Joop van Steenbergen of Lutske!

We hebben een gezellige bijeenkomst gehad. Op de foto een impressie.
Helaas is de foto niet te scherp, maar geeft wel eeen idee van het gezellig samen eten. Daarna hebben we aan de hand van stellingen heel open gesproken met elkaar. Op 22 novemeber komen we weer bij elkaar. Uitnodiging volgt!!!!

Eredienst. Voorganger: Dhr. A. van der Vaart uit Waskemeer
datum en tijdstip 08-08-2021 om 9.30 u

Eredienst: Mevr. G. Hovius - Dijkstra uit Ureterp
datum en tijdstip 15-08-2021 om 9.30 u

Eredienst. Voorganger: ds.Johan van der Sleen. Afscheid oudsten van de Kindernevendienst
datum en tijdstip 22-08-2021 om 9.30 u

Eredienst. Voorganger: drs. K. Oosterhuis uit Haren.
datum en tijdstip 29-08-2021 om 9.30 u

Bijzondere dienst