Protestantse Gemeente De Wilp-Siegerswoude

De Kookpotten van De Wilp en Siegerswoude

Wat is jouw lievelingsrecept? Bij welk recept heb jij een speciale herinnering? Wat maak jij bij bijzondere gelegenheden? Met deze vragen gaan een aantal mensen in De Wilp en Siegerswoude op stap om recepten te verzamelen voor het goede doel. De opbrengst is bestemd voor nieuwe kanselkleden in de Oosterkerk te De Wilp. Het resultaat van de actie is een verrassend mooi en vooral praktisch kookboek.
In negen rubrieken zijn meer dan 130 recepten  bij elkaar gebracht tot een overzichtelijk geheel. Van ieder gerecht en van degene die de recepten insturen is een foto gemaakt. Hierdoor ontstaat een kleurrijk en persoonlijk boek. De unieke verzameling recepten geeft niet alleen een beeld van de eigentijdse eetgewoonten, maar ook van wat ooit lekker werd gevonden. Streekgerechten uit de Friese en Groningse keuken worden afgewisseld met recepten uit de internationale keuken. Samen met recepten voor een complete high tea en een speciale rubriek voor de kinderen is het meer dan een gewoon kookboek geworden.
Het receptenboek “De Kookpotten van De Wilp en Siegerswoude” is verkrijgbaar in  Het Wilpster Warenhuis, Mr. Nennstiehlweg 87 te De Wilp, voor € 10,-. Zolang de voorraad strekt.
Het receptenboek “De Kookpotten van De Wilp en Siegerswoude” kan ook op de volgende adressen afgehaald worden:
            Tjitske Scheenstra, Oudewijk 2, De Wilp (tel: 0594-642197)
            Joke Veenstra, “Snuffelschuur”, Middenwei 13, Siegerswoude (tel: 0516-542153)
            Ans Wolthuis, Langpaed 10, Siegerswoude (tel: 05120302668)
Als de afstand naar De Wilp en Siegerswoude te groot is, kan het receptenboek per email besteld worden. De verkoopprijs is dan € 14,- per exemplaar.
Mail naar  a.wolthuis@xs4all.nl en vermeld het aantal gewenste exemplaren van “De Kookpotten van De Wilp en Siegerswoude” en het volledige adres waar de exemplaren heen gestuurd moeten worden.
Zodra de betaling op bankrekeningnummer:  NL59 INGB 0000 8979 54 t.n.v.  Geref. Kerk  De Wilp/Siegerswoude onder vermelding van: ”Kookboekje”, ontvangen is wordt de gevraagde bestelling toegezonden.
 
terug