Bijzondere dienst met de gospelgroep "SINJAEL" uit Donkerbroek Bijzondere dienst met de gospelgroep "SINJAEL" uit Donkerbroek

IMG_4510-d
Bijzondere Diensten

Ik wil juichen voor U mijn Heer, met blijdschap in mijn hart. Ik wil jubelen voor U Heer, mijn hart is vol ontzag. Ik erken: U Heer bent God, en ik behoor U toe. Mijn aanbidding is slechts voor U, wat ik ook denk of voel. En ik ga door de poorten met een loflied, want ik wil U ontmoeten deze dag. Inderdaad, dit is het begin van Opwekking 589, een van de songs die Sinjael met de gemeente in samenzang gaat zingen in hun bijzondere dienst “Woorden die raken” op zondag 24 maart. Naast nog meer liedjes uit Opwekking die Sinjael met de gemeente zingt, gaan ze voor ons ook super goede liedjes ten gehore brengen die ze zelf hebben geschreven. Een ieder die fan is van goede gospel, en die weet waar Sinjael toe in staat is, kan niet verstek laten gaan. Collecte: Open Doors. Let op de aanvangstijd, want deze dienst begint om 19:30 uur ‘s avonds, en is gewoon in de Oosterkerk.

24 MAART  –  SINJAEL
29 SEPTEMBER  –  PASSION FOR CHRIST

Eredienst. Voorganger: Dhr. A. van der Vaart uit Waskemeer
datum en tijdstip 08-08-2021 om 9.30 u

Eredienst: Mevr. G. Hovius - Dijkstra uit Ureterp
datum en tijdstip 15-08-2021 om 9.30 u

Eredienst. Voorganger: ds.Johan van der Sleen. Afscheid oudsten van de Kindernevendienst
datum en tijdstip 22-08-2021 om 9.30 u

Eredienst. Voorganger: drs. K. Oosterhuis uit Haren.
datum en tijdstip 29-08-2021 om 9.30 u

Bijzondere dienst