ZONDAG 8 SEPTEMBER ZONDAG 8 SEPTEMBER
STARTZONDAG

Volgende week zondag is de Startzondag. Dan gaat onze eigen predikant ds. Johan Van der Sleen voor.
Na de dienst is er koffie en thee in De Mienskip. Daarna zijn er activiteiten voor alle leeftijden.Intussen wordt er achter De Mienskip eten klaar gemaakt in een stoofketel boven open vuur. De bronafbeelding bekijken
Als afronding van de activiteiten gaan we samen eten rondom het vuur. Voor deze maaltijd wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd.
De Startzondag begint om 9.30 uur.

Eredienst . Voorganger: Mw. G. Hovius-Dijkstra uit Ureterp.
datum en tijdstip 23-02-2020 om 9.30 u

Eredienst . Voorgang: Ds. G. de Kok uit Groningen. Stepping Stones komt samen in De Mienskip. Koffie en thee drinken na de dienst. 1e zondag 40- dagentijd. er: Ds. G. de Kok uit Groningen.
datum en tijdstip 01-03-2020 om 9.30 u

Eredienst: Voorganger: ds. F. de Jong. uit Leek. 2e zondag 40- dagentijd
datum en tijdstip 08-03-2020 om 9.30 u

Biddag voor gewas en arbeid. Voorganger: Mw. H. Stuut-Vogelzang uit Boerakker
datum en tijdstip 11-03-2020 om 19.30 u.

Eredienst. Voorganger: drs. K. Oosterhuis uit Haren. 3e zondag 40- dagentijd. Stepping Stones komt samen in De Mienskip. Koffie en thee drinken na de dienst.
datum en tijdstip 15-03-2020 om 9.30 u