ZONDAG 8 SEPTEMBER ZONDAG 8 SEPTEMBER
STARTZONDAG

Volgende week zondag is de Startzondag. Dan gaat onze eigen predikant ds. Johan Van der Sleen voor.
Na de dienst is er koffie en thee in De Mienskip. Daarna zijn er activiteiten voor alle leeftijden.Intussen wordt er achter De Mienskip eten klaar gemaakt in een stoofketel boven open vuur. De bronafbeelding bekijken
Als afronding van de activiteiten gaan we samen eten rondom het vuur. Voor deze maaltijd wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd.
De Startzondag begint om 9.30 uur.

Eredienst. (na opgave: Zie kopje: Laatste Nieuws) Voorganger: ds. Johan van der Sleen.
datum en tijdstip 05-07-2020 om 9.30 u

Eredienst. (na opgave: Zie kopje: Laatste Nieuws) Voorganger: ds.Johan van der Sleen.
datum en tijdstip 12-07-2020

Eredienst . (na opgave: Zie kopje: Laatste Nieuws) Voorganger: ds. M. Klomp uit Marum.
datum en tijdstip 19-07-2020 om 9.30 u

Eredienst. (na opgave: Zie kopje: Laatste Nieuws) Voorganger: ds. A. de Vries uit Nijverdal
datum en tijdstip 26-07-2020 om 9.30 u