ZONDAG 8 SEPTEMBER ZONDAG 8 SEPTEMBER
STARTZONDAG

Volgende week zondag is de Startzondag. Dan gaat onze eigen predikant ds. Johan Van der Sleen voor.
Na de dienst is er koffie en thee in De Mienskip. Daarna zijn er activiteiten voor alle leeftijden.Intussen wordt er achter De Mienskip eten klaar gemaakt in een stoofketel boven open vuur. De bronafbeelding bekijken
Als afronding van de activiteiten gaan we samen eten rondom het vuur. Voor deze maaltijd wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd.
De Startzondag begint om 9.30 uur.

Eredienst . Voorganger: da. I v. C. J. van den Beukel uit Haulerwijk. Voorbereiding Heilig Avondmaal. Stepping Stones komt samen in De Mienskip. Koffie en thee drinken na de dienst.
datum en tijdstip 19-01-2020 om 09.30 u

Bijzondere dienst
datum en tijdstip 19-01-2020 om 14.00 u.
Optreden van gospelband: True Colors.
Zie voor extra info onder het kopje : "Laatste nieuws" in het menu.meer details

Eredienst. Voorganger: ds.Johan van der Sleen. Heilig Avondmaal.
datum en tijdstip 26-01-2020 om 9.30 u

Eredienst. Voorganger: ds. A. de Vries uit Nijverdal. Stepping Stones komt samen in De Mienskip. Koffie en thee drinken na de dienst.
datum en tijdstip 02-02-2020 om 9.30 u

Eredienst. Voorganger: drs. K. Oosterhuis uit Haren. ZWO-dienst