ZONDAG 8 SEPTEMBER ZONDAG 8 SEPTEMBER
STARTZONDAG

Volgende week zondag is de Startzondag. Dan gaat onze eigen predikant ds. Johan Van der Sleen voor.
Na de dienst is er koffie en thee in De Mienskip. Daarna zijn er activiteiten voor alle leeftijden.Intussen wordt er achter De Mienskip eten klaar gemaakt in een stoofketel boven open vuur. De bronafbeelding bekijken
Als afronding van de activiteiten gaan we samen eten rondom het vuur. Voor deze maaltijd wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd.
De Startzondag begint om 9.30 uur.

Inloggen

Eredienst . Voorganger: ds. A. deVries uit Nijverdal. Vandaag leden uit de wijken 1 t/m 3.
datum en tijdstip 06-12-2020 om 9.30 u

Eredienst. Voorganger: drs. K. Oosterhuis uit Haren. Vandaag leden uit de wijken 4 t/m 7.
datum en tijdstip 13-12-2020 om 9.30 u

Eredienst. Voorganger: Ds. J.J. Hoefnagel uit Sneek. Vandaag leden uit de wijken 1 t/m 3.
datum en tijdstip 20-12-2020 om 9.30 u

Eerste Kerstdag. Voorganger: Ds. J.J. van der Sleen. Vandaag leden uit de wijken 4 t/m 7.
datum en tijdstip 25-12-2020 om 9.30 u

Geen dienst