Bezoekersaantal van onze website stijgt!! Bezoekersaantal van onze website stijgt!!
Sinds midden vorig jaar zijn we echt bezig geweest  om de website van onze gemeente beter te vullen, te actualiseren en hier ook meer ruchtbaarheid aan te geven. Het lijkt er op dat dit langzamerhand zijn vruchten afwerpt. Hadden we de afgelopen jaren gemiddeld per maand zo'n 500 bezoekers van de site, dit is nu opgelopen tot al ruim 1600 bezoekers in februari. Daar zijn we erg blij mee.
We hopen dan ook dat alle belanghebbenden in onze gemeente hun informatie, afspraken etc. aan ons doorgeven, zodat we de site goed up to date en informatief kunnen houden.

Klik hier, of op ons vernieuwde mailadres, om stukjes aan te leveren:

Bij voorbaat dank.

Eredienst . Voorgang: Ds. G. de Kok uit Groningen. Stepping Stones komt samen in De Mienskip. Koffie en thee drinken na de dienst. 1e zondag 40- dagentijd. er: Ds. G. de Kok uit Groningen.
datum en tijdstip 01-03-2020 om 9.30 u

Eredienst: Voorganger: ds. F. de Jong. uit Leek. 2e zondag 40- dagentijd
datum en tijdstip 08-03-2020 om 9.30 u

Biddag voor gewas en arbeid. Voorganger: Mw. H. Stuut-Vogelzang uit Boerakker
datum en tijdstip 11-03-2020 om 19.30 u.

Eredienst. Voorganger: drs. K. Oosterhuis uit Haren. 3e zondag 40- dagentijd. Stepping Stones komt samen in De Mienskip. Koffie en thee drinken na de dienst.
datum en tijdstip 15-03-2020 om 9.30 u

Eredienst. Voorganger: ds.Johan van der Sleen. 4e zondag 40 -dagentijd