Voedselbank Westerkwartier Voedselbank Westerkwartier
De bronafbeelding bekijken
                                  Westerkwartier

"Een klein gebaar kan voor een anders iets GROOTS betekenen”

Deel je kerstpakket !!!

Veel bedrijven en organisaties hebben de gewoonte om in december hun medewerkers en relaties  te bedanken voor hun inbreng van het afgelopen jaar. Deze dank wordt vaak overgebracht door het geven van een kerstpakket.
De maand december staat bol van geven en  ontvangen. In de reclame hoor je dan ook vaak: ‘ de gezelligste maand van het jaar’.  Maar dat kun je aanvullen met : “ de duurste maand van het jaar”.
Voor onze klanten is de decembermaand een” confronterende” maand: als je de TV aandoet zie je de grootste cadeaus en het lekkerste eten op luxueus gedekte tafels, folders met de lekkerste producten halen we elke week uit de brievenbus.
Voedselbank Westerkwartier organiseert dit jaar een inbrengmiddag voor kerstpakketten. Mocht u uw kerstpakket ( of producten uit uw pakket) willen schenken aan de voedselbank dan bent u van harte welkom op:
Donderdag 19 december van 15.00 tot 18.00 uur op het depot van de voedselbank in Grootegast. De koffie en thee staat dan voor u klaar !
Wij hopen dat dit een succesvolle actie mag worden, zodat onze klanten ook iets extra’s kunnen krijgen.
Mocht u uw pakket willen doneren aan de voedselbank, maar lukt dat niet op die middag, dan kunt u bellen met de voedselbank ( ’s morgens tussen 9.00 en 12.00 uur) dan kunnen we moment afspreken wanneer u het kunt brengen.
Deelt u ook mee ???
Voedselbank Westerkwartier
Bovenweg 23b
0594 - 820997

Eredienst . Voorgang: Ds. G. de Kok uit Groningen. Stepping Stones komt samen in De Mienskip. Koffie en thee drinken na de dienst. 1e zondag 40- dagentijd. er: Ds. G. de Kok uit Groningen.
datum en tijdstip 01-03-2020 om 9.30 u

Eredienst: Voorganger: ds. F. de Jong. uit Leek. 2e zondag 40- dagentijd
datum en tijdstip 08-03-2020 om 9.30 u

Biddag voor gewas en arbeid. Voorganger: Mw. H. Stuut-Vogelzang uit Boerakker
datum en tijdstip 11-03-2020 om 19.30 u.

Eredienst. Voorganger: drs. K. Oosterhuis uit Haren. 3e zondag 40- dagentijd. Stepping Stones komt samen in De Mienskip. Koffie en thee drinken na de dienst.
datum en tijdstip 15-03-2020 om 9.30 u

Eredienst. Voorganger: ds.Johan van der Sleen. 4e zondag 40 -dagentijd