Twee zilveren jubilea

Riet Willems en Aukje de Haan worden aan het eind van de morgendienst  op 11 januari verrast met de oorkonde en de decoratie die horen bij 25 jaar onafgebroken dienst in onze gemeente. Zij krijgen de onderscheidingen uitgereikt met lovende woorden van Tjitske Scheenstra, voorzitter van de kerkenraad.
Riet Willems doet al ruim 25 jaar de leden-administratie en Aukje de Haan is 25 jaar organiste. Wij hopen dat Riet en Aukje nog lang hun bijzondere rol in onze gemeente mogen vervullen. Daarbij wensen we hen Gods zegen toe.

Eredienst . Voorgang: Ds. G. de Kok uit Groningen. Stepping Stones komt samen in De Mienskip. Koffie en thee drinken na de dienst. 1e zondag 40- dagentijd. er: Ds. G. de Kok uit Groningen.
datum en tijdstip 01-03-2020 om 9.30 u

Eredienst: Voorganger: ds. F. de Jong. uit Leek. 2e zondag 40- dagentijd
datum en tijdstip 08-03-2020 om 9.30 u

Biddag voor gewas en arbeid. Voorganger: Mw. H. Stuut-Vogelzang uit Boerakker
datum en tijdstip 11-03-2020 om 19.30 u.

Eredienst. Voorganger: drs. K. Oosterhuis uit Haren. 3e zondag 40- dagentijd. Stepping Stones komt samen in De Mienskip. Koffie en thee drinken na de dienst.
datum en tijdstip 15-03-2020 om 9.30 u

Eredienst. Voorganger: ds.Johan van der Sleen. 4e zondag 40 -dagentijd