Twee zilveren jubilea

Riet Willems en Aukje de Haan worden aan het eind van de morgendienst  op 11 januari verrast met de oorkonde en de decoratie die horen bij 25 jaar onafgebroken dienst in onze gemeente. Zij krijgen de onderscheidingen uitgereikt met lovende woorden van Tjitske Scheenstra, voorzitter van de kerkenraad.
Riet Willems doet al ruim 25 jaar de leden-administratie en Aukje de Haan is 25 jaar organiste. Wij hopen dat Riet en Aukje nog lang hun bijzondere rol in onze gemeente mogen vervullen. Daarbij wensen we hen Gods zegen toe.

Eredienst. Voorganger: ds.Johan van der Sleen.
datum en tijdstip 25-10-2020 om 9.30 u

Eredienst . Voorganger: Ds. J.J. Hoefnagel uit Sneek. Stepping Stone komen bij elkaar in De Mienskip.
datum en tijdstip 01-11-2020 om 9.30 u

Dankdienst voor gewas en arbeid. Voorganger: ds.Johan van der Sleen. (zie ook laatste nieuws!!)
datum en tijdstip 04-11-2020 om 19.30 u.

Eredienst. Voorganger: ds. Johan van der Sleen. Aktie Schoenendoos
datum en tijdstip 08-11-2020 om 9.30 u

Eredienst. Voorganger: drs. K. Oosterhuis uit Haren. Stepping Stone komen bij elkaar in De Mienskip.
datum en tijdstip 15-11-2020 om 9.30 u