Twee zilveren jubilea

Riet Willems en Aukje de Haan worden aan het eind van de morgendienst  op 11 januari verrast met de oorkonde en de decoratie die horen bij 25 jaar onafgebroken dienst in onze gemeente. Zij krijgen de onderscheidingen uitgereikt met lovende woorden van Tjitske Scheenstra, voorzitter van de kerkenraad.
Riet Willems doet al ruim 25 jaar de leden-administratie en Aukje de Haan is 25 jaar organiste. Wij hopen dat Riet en Aukje nog lang hun bijzondere rol in onze gemeente mogen vervullen. Daarbij wensen we hen Gods zegen toe.

Eredienst . Voorganger: ds. A. van der Wiel uit Leeuwarden.
datum en tijdstip 23-06-2019 om 9.30 u

Eredienst . Voorganger: ds. Johan van der Sleen.
datum en tijdstip 30-06-2019 om 9.30 u

Eredienst . Voorganger: Mw. G. Hovius-Dijkstra uit Ureterp. Zomerdienst in Op de Welle. Voorbereiding Heilig Avondmaal
datum en tijdstip 07-07-2019 om 9.30 u

Eredienst . Voorganger: ds. Johan van der Sleen. Heilig Avondmaal