Startzondag Startzondag

aanvang: 9.30 u.
voorganger: Erica Plomp - Den Uyl
m.m.v. "The Lighting Stars"uit Ureterp

In de startdienst van het seizoen gaan we ook afscheid nemen van Erica Plomp, onze pastorale medewerkster.  Na de dienst kunnen we persoonlijk afscheid van haar nemen onder het genot van koffie én een heuse "proeverij" met allerlei zoete en hartige hapjes. Dit doen we in de Mienskip.
Voor wie het leuk vindt is er na afloop hiervan de mogelijkheid om bij de familie Dijkstra aan de Keuningsweg het maïsdoolhof te bezoeken. Een avontuur voor jong en oud(er).

We hopen met elkaar een fijne start te maken aan het nieuwe seizoen.
Allen hartelijk uitgenodigd!!

Eredienst. Gedachtenisdienst. Voorganger: ds.Johan van der Sleen. Stepping Stones komt samen in De Mienskip. Koffie en theedrinken in De Mienskip.
datum en tijdstip 17-11-2019 om 9.30 u

18+ gespreksgroep
datum en tijdstip 22-11-2019 om 17.30

Eredienst: Voorganger: Anne-Willem Hoekstra uit Surhuisterveen
datum en tijdstip 24-11-2019 om 9.30 u

Eredienst. Voorganger: ds.Johan van der Sleen. 1e Advent. Stepping Stones komt samen in De Mienskip. Koffie en thee drinken na de dienst.
datum en tijdstip 01-12-2019 om 9.30 u