Startzondag Startzondag

aanvang: 9.30 u.
voorganger: Erica Plomp - Den Uyl
m.m.v. "The Lighting Stars"uit Ureterp

In de startdienst van het seizoen gaan we ook afscheid nemen van Erica Plomp, onze pastorale medewerkster.  Na de dienst kunnen we persoonlijk afscheid van haar nemen onder het genot van koffie én een heuse "proeverij" met allerlei zoete en hartige hapjes. Dit doen we in de Mienskip.
Voor wie het leuk vindt is er na afloop hiervan de mogelijkheid om bij de familie Dijkstra aan de Keuningsweg het maïsdoolhof te bezoeken. Een avontuur voor jong en oud(er).

We hopen met elkaar een fijne start te maken aan het nieuwe seizoen.
Allen hartelijk uitgenodigd!!

Eredienst . Voorganger: da. I v. C. J. van den Beukel uit Haulerwijk. Voorbereiding Heilig Avondmaal. Stepping Stones komt samen in De Mienskip. Koffie en thee drinken na de dienst.
datum en tijdstip 19-01-2020 om 09.30 u

Bijzondere dienst
datum en tijdstip 19-01-2020 om 14.00 u.
Optreden van gospelband: True Colors.
Zie voor extra info onder het kopje : "Laatste nieuws" in het menu.meer details

Eredienst. Voorganger: ds.Johan van der Sleen. Heilig Avondmaal.
datum en tijdstip 26-01-2020 om 9.30 u

Eredienst. Voorganger: ds. A. de Vries uit Nijverdal. Stepping Stones komt samen in De Mienskip. Koffie en thee drinken na de dienst.
datum en tijdstip 02-02-2020 om 9.30 u

Eredienst. Voorganger: drs. K. Oosterhuis uit Haren. ZWO-dienst