Sirkelslag kids Sirkelslag kids
Wat was het een feest vrijdagavond! Sirkelslag KIDS. Door heel Nederland schoten water-raketten de lucht in, van afval werden nieuwe creatieve dingen ontworpen en kinderen leerden wat geloven en zorg voor de schepping met elkaar te maken hebben. Bijna 3000 kinderen deden mee aan deze editie. De funny boys en girls uit de Wilp en Siegerswoude zijn 76e geworden.

Eredienst. Voorganger: ds.Johan van der Sleen. Heilig Avondmaal.
datum en tijdstip 26-01-2020 om 9.30 u

Eredienst. Voorganger: ds. A. de Vries uit Nijverdal. Stepping Stones komt samen in De Mienskip. Koffie en thee drinken na de dienst.
datum en tijdstip 02-02-2020 om 9.30 u

Eredienst. Voorganger: drs. K. Oosterhuis uit Haren. ZWO-dienst
datum en tijdstip 09-02-2020 om 9.30 u

Eredienst. Voorganger: ds.Johan van der Sleen. Stepping Stones komt samen in De Mienskip. Koffie en thee drinken na de dienst.
datum en tijdstip 16-02-2020 om 9.30 u

Eredienst . Voorganger: Mw. G. Hovius-Dijkstra uit Ureterp.
datum en tijdstip 23-02-2020 om 9.30 u