Schoenmaatjes

De Wilp en Siegerswoude zijn Schoenmaatjes.

De Wegwijzer, De Dorpel, KC Babbel, De Speeldoos, De Foarikker en de jeugd van onze kerk doen mee met Actie Schoenmaatjes van Edukans. www.edukans.nl

De actiefolders zijn uitgedeeld. Op 17 november sluiten we het project af met een viering in de Oosterkerk.

Eredienst. Voorganger: ds.Johan van der Sleen m.m.v. Praiseband: 'Revival." 3e Advent. Stepping Stones komen samen in De Mienskip
datum en tijdstip 15-12-2019 om 9.30 u

Eredienst . Voorganger: ds. H. Klein Ikink uit Drachten. 4e Advent
datum en tijdstip 22-12-2019 om 9.30 u