Nieuwe predikant

Vanaf zondag 4 maart a.s heeft onze gemeente weer een eigen predikant. Ds. Johan van der Sleen wordt op deze dag ingezegend als dominee van PKN De Wilp / Siegerswoude. Deze dienst begint om 9.30 u. in de Oosterkerk.
We zijn blij na jaren weer een eigen predikant te hebben.  Ds. van der Sleen is voor 50% aan onze gemeente verbonden en voor 50% aan PKN Zevenhuizen.
In deze laatst genoemde gemeente vindt de inzegening  's middags plaats.
Voorheen was hij 11,5 jaar predikant in Surhuisterveen. Hij blijft hier ook wonen. We wensen dominee van der Sleen een hele goed tijd toe in beide gemeentes en hopen op een feestelijke eredienst aanstaande zondag. Na de dienst is natuurlijk iedereen welkom in "De Mienskip" om dominee en zijn vrouw te feliciteren en samen een kop koffie of thee met wat lekkers erbij te nuttigen!!

Eredienst . Voorganger: Mw. H.Stuut-Vogelzang uit Boerakker
datum en tijdstip 16-08-2020 om 09.30 u

Eredienst. Voorganger: ds.Johan van der Sleen. Doop- en belijdenisdienst In deze dienst zal Hanne Haisma worden gedoopt en zullen haar ouders Freerk Haisma en Lutske Haisma-Veenstra hun doop beamen.
datum en tijdstip 23-08-2020 om 09.30 u

Eredienst. Voorganger: Mw. Stuut-Vogelzang uit Boerakker
datum en tijdstip 30-08-2020 om 09.30 u

Eredienst . Voorganger: Da. H. de Kok-Mellema uit Wilsum