Nieuwe data musical "Messias"

Beste bezoeker van onze musical,
Vanavond zou de première zijn van onze musical ‘de Messias’. Het liep helaas een beetje anders afgelopen weken. Bijzonder en soms ook wel beangstigend. Vooral in deze moeilijke en onrustige tijd mogen we steun en troost vinden bij onze Messias.
In de afgelopen week zijn we druk aan het plannen geweest voor een nieuwe datum.
De nieuwe datum wordt:
Zaterdag 31 oktober 2020 en zondag 1 november 2020.
U hoeft geen nieuwe kaarten te kopen, alleen er moeten wel even nieuwe tickets worden uitgeprint. De tickets worden door Vanplan omgezet naar de nieuwe datum. U krijgt hiervan bericht.
De geldigheid van uw ticket blijft in principe hetzelfde als bij het vorige ticket.
Heeft u kaarten gekocht voor de zaterdagavond? Dan worden de kaarten automatisch omgezet naar de zaterdagavond. Etc.
We hopen u in oktober of november te zien bij onze musical.
We wensen u allemaal veel sterkte en Gods zegen toe in de komende tijd.

Namens gospelkoor Sjir el Shaddai
Jeroen Elzinga (voorzitter)

Eredienst . Voorganger: Mw. H.Stuut-Vogelzang uit Boerakker
datum en tijdstip 16-08-2020 om 09.30 u

Eredienst. Voorganger: ds.Johan van der Sleen.
datum en tijdstip 23-08-2020 om 09.30 u

Eredienst. Voorganger: Mw. Stuut-Vogelzang uit Boerakker
datum en tijdstip 30-08-2020 om 09.30 u

Eredienst . Voorganger: Da. H. de Kok-Mellema uit Wilsum