Nieuwe data musical "Messias"

Beste bezoeker van onze musical,
Vanavond zou de première zijn van onze musical ‘de Messias’. Het liep helaas een beetje anders afgelopen weken. Bijzonder en soms ook wel beangstigend. Vooral in deze moeilijke en onrustige tijd mogen we steun en troost vinden bij onze Messias.
In de afgelopen week zijn we druk aan het plannen geweest voor een nieuwe datum.
De nieuwe datum wordt:
Zaterdag 31 oktober 2020 en zondag 1 november 2020.
U hoeft geen nieuwe kaarten te kopen, alleen er moeten wel even nieuwe tickets worden uitgeprint. De tickets worden door Vanplan omgezet naar de nieuwe datum. U krijgt hiervan bericht.
De geldigheid van uw ticket blijft in principe hetzelfde als bij het vorige ticket.
Heeft u kaarten gekocht voor de zaterdagavond? Dan worden de kaarten automatisch omgezet naar de zaterdagavond. Etc.
We hopen u in oktober of november te zien bij onze musical.
We wensen u allemaal veel sterkte en Gods zegen toe in de komende tijd.

Namens gospelkoor Sjir el Shaddai
Jeroen Elzinga (voorzitter)

Eredienst. Voorganger: ds.Johan van der Sleen.
datum en tijdstip 25-10-2020 om 9.30 u

Eredienst . Voorganger: Ds. J.J. Hoefnagel uit Sneek. Stepping Stone komen bij elkaar in De Mienskip.
datum en tijdstip 01-11-2020 om 9.30 u

Dankdienst voor gewas en arbeid. Voorganger: ds.Johan van der Sleen. (zie ook laatste nieuws!!)
datum en tijdstip 04-11-2020 om 19.30 u.

Eredienst. Voorganger: ds. Johan van der Sleen. Aktie Schoenendoos
datum en tijdstip 08-11-2020 om 9.30 u

Eredienst. Voorganger: drs. K. Oosterhuis uit Haren. Stepping Stone komen bij elkaar in De Mienskip.
datum en tijdstip 15-11-2020 om 9.30 u