Nederlands bijbelgenootschap Nederlands bijbelgenootschap

20 maart 2020
Bijbel Basics voor thuis

Beste gebruiker van Bijbel Basics,

De komende weken gaat het leven allemaal net even anders dan we gewend zijn. Maar gelukkig kun je nog steeds mooie momenten hebben rond de Bijbel, gewoon thuis aan de keukentafel. Omdat de kerkdiensten tijdens deze zondagen (22 maart, 29 maart en 5 april) niet doorgaan, bieden we voor de komende zondagen het Bijbel Basics materiaal ook in aangepaste vorm aan. We hebben het materiaal zo aangepast dat het speciaal gericht is op de gezinssituatie, zodat je thuis samen met je kinderen kunt toeleven naar Pasen. Dit materiaal is gratis beschikbaar als download.

Download Bijbel Basics voor thuis

Stuur deze mail ook gerust door naar andere ouders. Aanmelden voor Bijbel Basics is gratis, net als het downloaden van het materiaal!

Hartelijke groet,
Nederlands Bijbelgenootschap

Eredienst . Voorganger: Mw. G. Hovius-Dijkstra uit Ureterp.
datum en tijdstip 27-09-2020 om 9.30 u

Bijzonder dienst. Ineke Baron met als thema: “Waar is God nu eigenlijk mee bezig”. (zie ook bij laatste nieuws)
datum en tijdstip 04-10-2020 om 9.30 u

Eredienst. Voorganger: da. C.S.A Minnaard-Müller uit Zuidhorn