Communiceren! Maar hoe? Communiceren! Maar hoe?

ZONDAG 8 SEPTEMBER ZONDAG 8 SEPTEMBER
STARTZONDAG

Volgende week zondag is de Startzondag. Dan gaat onze eigen predikant ds. Johan Van der Sleen voor.
Na de dienst is er koffie en thee in De Mienskip. Daarna zijn er activiteiten voor alle leeftijden.Intussen wordt er achter De Mienskip eten klaar gemaakt in een stoofketel boven open vuur. De bronafbeelding bekijken
Als afronding van de activiteiten gaan we samen eten rondom het vuur. Voor deze maaltijd wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd.
De Startzondag begint om 9.30 uur.

Eredienst: Voorganger: ds. M. van 't Hof uit Leek
datum en tijdstip 22-09-2019 om 9.30 u

Eredienst. Voorganger: drs. H de Kok - Mellema uit Wilsum.
datum en tijdstip 29-09-2019 om 09.30

Bijzonder dienst
datum en tijdstip 29-09-2019 om 19.00 u

Eredienst. Voorganger: da. van der Veen - Bosgra uit Drachten. Stepping Stones bijeenkomst in De Mienskip Koffie en thee drinken na de dienst