PKN
Protestantse Gemeente De Wilp-Siegerswoude
 
Kindernevendienst Kindernevendienst
zondag een extra kaarsje aan, tot het kerst is. 

Elke zondag vertellen we bij de kindernevendienst een verhaal uit de bijbel, van de methode bible basics.
Daarna mogen jullie een tekening, een knutselopdracht of een (kruiswoord)puzzel maken. Daarnaast hebben we vaak ook nog een andere opdracht in de vorm van een spel of... weet jij het nog ­čśë Kindernevendienst is voor alle kinderen die op de basisschool zitten van groep 1 tot en met groep 8. 
We gaan nu de ster ­čîč volgen samen met de wijze mannen uit het oosten. We gaan verhalen vertellen over Juda, Obed, David en Josia… Wie zijn dat? Word jij ook al nieuwsgierig? Wij wel en waar zou de ster met kerst zijn? 

De schoenendoos actie die zondag 24 november gehouden was, hebben we 53 prachtige en mooie schoenendozen gekregen. Die worden naar Actieforkids gebracht. Dank jullie wel. Ook iedereen bedankt voor jullie bijdrage!!! Dorien ook hartelijk dank voor jou verhaal over World Servants. 

Alle kinderen van groep 1 tot en met groep 8 zijn komende zondag(en) weer van harte welkom bij de kindernevendienst­čîč. Kom jij ook?

Tot zondag!

Team van de kindernevendienst­čîč
terug
 
 
 

Eredienst. Voorganger: ds.Johan van der Sleen. Heilig Avondmaal.
datum en tijdstip 26-01-2020 om 9.30 u
meer details

Eredienst. Voorganger: ds. A. de Vries uit Nijverdal. Stepping Stones komt samen in De Mienskip. Koffie en thee drinken na de dienst.
datum en tijdstip 02-02-2020 om 9.30 u
meer details

Eredienst. Voorganger: drs. K. Oosterhuis uit Haren. ZWO-dienst
datum en tijdstip 09-02-2020 om 9.30 u
meer details

Eredienst. Voorganger: ds.Johan van der Sleen. Stepping Stones komt samen in De Mienskip. Koffie en thee drinken na de dienst.
datum en tijdstip 16-02-2020 om 9.30 u
meer details

Eredienst . Voorganger: Mw. G. Hovius-Dijkstra uit Ureterp.
datum en tijdstip 23-02-2020 om 9.30 u
meer details

 
 
 
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.