Kerstappèl 2016 Kerstappèl 2016
Op D.V. zaterdag 24 december zal het jaarlijkse Kerstappèl weer worden gehouden.

Het thema dit jaar zal zijn Licht leven in het pikkedonker
De gezamenlijke kerken uit Siegerswoude/de Wilp, zullen hier een invulling aan geven. Met medewerking van het Gelegenheidskoor uit De Wilp-Siegerswoude en muziekvereniging De Volharding. Deze zullen mooie liederen ten gehore brengen! Tevens zang, meditatie, gedicht etc.
De toegang is gratis, wel zal er een collecte voor een goed doel worden gehouden.

Waar: Dorpshuis "Op de Welle"
          Schoolstraat 17
          de Wilp

U/jij bent van harte welkom!!

Eredienst. Voorganger: ds.Johan van der Sleen. Heilig Avondmaal.
datum en tijdstip 26-01-2020 om 9.30 u

Eredienst. Voorganger: ds. A. de Vries uit Nijverdal. Stepping Stones komt samen in De Mienskip. Koffie en thee drinken na de dienst.
datum en tijdstip 02-02-2020 om 9.30 u

Eredienst. Voorganger: drs. K. Oosterhuis uit Haren. ZWO-dienst
datum en tijdstip 09-02-2020 om 9.30 u

Eredienst. Voorganger: ds.Johan van der Sleen. Stepping Stones komt samen in De Mienskip. Koffie en thee drinken na de dienst.
datum en tijdstip 16-02-2020 om 9.30 u

Eredienst . Voorganger: Mw. G. Hovius-Dijkstra uit Ureterp.
datum en tijdstip 23-02-2020 om 9.30 u