Kerstfeest 2019 Kerstfeest 2019

Op zondag 22 december 2020 gaan wij gezamenlijk met alle jeugdclubs het kerstfeest vieren. Na de ochtenddienst gaan we op pad om kerstattenties aan onze oudere gemeenteleden te bezorgen. Na een gezamenlijke lunch vertrekken we naar de Lawei in Drachten. Daar gaan we naar het toneelstuk: ‘De Koning van Zijn troon’.

Kerst is lekker eten aan een mooi gedekte tafel. En dat is precies wat de koningin in het koninklijk paleis ook wil. De prinses denkt daar anders over…

Eredienst. Voorganger: ds.Johan van der Sleen. Heilig Avondmaal.
datum en tijdstip 26-01-2020 om 9.30 u

Eredienst. Voorganger: ds. A. de Vries uit Nijverdal. Stepping Stones komt samen in De Mienskip. Koffie en thee drinken na de dienst.
datum en tijdstip 02-02-2020 om 9.30 u

Eredienst. Voorganger: drs. K. Oosterhuis uit Haren. ZWO-dienst
datum en tijdstip 09-02-2020 om 9.30 u

Eredienst. Voorganger: ds.Johan van der Sleen. Stepping Stones komt samen in De Mienskip. Koffie en thee drinken na de dienst.
datum en tijdstip 16-02-2020 om 9.30 u

Eredienst . Voorganger: Mw. G. Hovius-Dijkstra uit Ureterp.
datum en tijdstip 23-02-2020 om 9.30 u