Kerstfeest 2019 Kerstfeest 2019

Op zondag 22 december 2020 gaan wij gezamenlijk met alle jeugdclubs het kerstfeest vieren. Na de ochtenddienst gaan we op pad om kerstattenties aan onze oudere gemeenteleden te bezorgen. Na een gezamenlijke lunch vertrekken we naar de Lawei in Drachten. Daar gaan we naar het toneelstuk: ‘De Koning van Zijn troon’.

Kerst is lekker eten aan een mooi gedekte tafel. En dat is precies wat de koningin in het koninklijk paleis ook wil. De prinses denkt daar anders over…

Eredienst . Voorganger: Mw. G. Hovius-Dijkstra uit Ureterp.
datum en tijdstip 27-09-2020 om 9.30 u

Bijzonder dienst. Ineke Baron met als thema: “Waar is God nu eigenlijk mee bezig”. (zie ook bij laatste nieuws)
datum en tijdstip 04-10-2020 om 9.30 u

Eredienst. Voorganger: da. C.S.A Minnaard-Müller uit Zuidhorn