Kerstappel

Op dinsdag 24 december zal het Kerstappel weer worden gehouden,

Dit jaar het thema:

Hebben wij de X-factor?

De gezamenlijke kerken van Siegerswoude-de Wilp zullen hier samen een invulling aan geven.

Met muzikale medewerking van gospelkoor ‘Sjir El Shaddai’,en muziekvereniging ‘De Volharding’,die mooie liederen ten gehore zullen brengen!

Het samen zingen van bekende liederen,een meditatie,gedicht etc.,zullen deze mooie avond niet ontbreken.

Komt u/jij ook?

Jong en oud,klein en groot, u/jij bent van harte welkom om deze avond bij te wonen!

De toegang is gratis,wel zal er een collecte worden gehouden voor de onkosten, en een collecte voor een goed doel.

Waar: ‘Op de Welle’in de Wilp

Adres:  Schoolstraat 17

Tijd:     19.00 uur

Eredienst . Voorganger: da. I v. C. J. van den Beukel uit Haulerwijk. Voorbereiding Heilig Avondmaal. Stepping Stones komt samen in De Mienskip. Koffie en thee drinken na de dienst.
datum en tijdstip 19-01-2020 om 09.30 u

Bijzondere dienst
datum en tijdstip 19-01-2020 om 14.00 u.
Optreden van gospelband: True Colors.
Zie voor extra info onder het kopje : "Laatste nieuws" in het menu.meer details

Eredienst. Voorganger: ds.Johan van der Sleen. Heilig Avondmaal.
datum en tijdstip 26-01-2020 om 9.30 u

Eredienst. Voorganger: ds. A. de Vries uit Nijverdal. Stepping Stones komt samen in De Mienskip. Koffie en thee drinken na de dienst.
datum en tijdstip 02-02-2020 om 9.30 u

Eredienst. Voorganger: drs. K. Oosterhuis uit Haren. ZWO-dienst