Kerstappel

Op dinsdag 24 december zal het Kerstappel weer worden gehouden,

Dit jaar het thema:

Hebben wij de X-factor?

De gezamenlijke kerken van Siegerswoude-de Wilp zullen hier samen een invulling aan geven.

Met muzikale medewerking van gospelkoor ‘Sjir El Shaddai’,en muziekvereniging ‘De Volharding’,die mooie liederen ten gehore zullen brengen!

Het samen zingen van bekende liederen,een meditatie,gedicht etc.,zullen deze mooie avond niet ontbreken.

Komt u/jij ook?

Jong en oud,klein en groot, u/jij bent van harte welkom om deze avond bij te wonen!

De toegang is gratis,wel zal er een collecte worden gehouden voor de onkosten, en een collecte voor een goed doel.

Waar: ‘Op de Welle’in de Wilp

Adres:  Schoolstraat 17

Tijd:     19.00 uur

Eredienst. Gedachtenisdienst. Voorganger: ds.Johan van der Sleen. Stepping Stones komt samen in De Mienskip. Koffie en theedrinken in De Mienskip.
datum en tijdstip 17-11-2019 om 9.30 u

18+ gespreksgroep
datum en tijdstip 22-11-2019 om 17.30

Eredienst: Voorganger: Anne-Willem Hoekstra uit Surhuisterveen
datum en tijdstip 24-11-2019 om 9.30 u

Eredienst. Voorganger: ds.Johan van der Sleen. 1e Advent. Stepping Stones komt samen in De Mienskip. Koffie en thee drinken na de dienst.
datum en tijdstip 01-12-2019 om 9.30 u