Jeugd Jeugd

Kinderen en jongeren nemen een belangrijke plaats in binnen onze gemeente.
Tijdens onze morgenvieringen is er wekelijks kindernevendienst voor alle kinderen van de basisschool. Voor de baby's en peuters is er oppas.

Voor de jongeren in de middelbare schoolleeftijd is er tweewekelijks een speciale viering; Stepping Stone. Stepping Stone wordt gevierd in de kelder van De Mienskip

Om te leren is er voor de jeugd van 12 t/m 16 jaar catechisatie in De Mienskip. Voor de jeugd van 17 t/m ongeveer 23 jaar is er catechese, gegeven door onze dominee, bij een gemeentelid thuis. (zie agendaitems voor data en plaats)  Als er jongeren zijn die belijdenis willen doen, kunnen ze zich opgeven voor de belijdeniscatechese bij dominee van der Sleen. (zie contact)

Om te ontspannen organiseren we ook club voor onze jongeren.
Er zijn 4 clubs: club 10-11, club 12-14, club 15-18 en 18+.
Er wordt per jeugdlid bekeken welke club het best passend is!

In de agendapagina staan alle data van zowel Stepping Stone, catechesatie en club.

Eredienst . Voorganger: Mw. G. Hovius-Dijkstra uit Ureterp.
datum en tijdstip 23-02-2020 om 9.30 u

Eredienst . Voorgang: Ds. G. de Kok uit Groningen. Stepping Stones komt samen in De Mienskip. Koffie en thee drinken na de dienst. 1e zondag 40- dagentijd. er: Ds. G. de Kok uit Groningen.
datum en tijdstip 01-03-2020 om 9.30 u

Eredienst: Voorganger: ds. F. de Jong. uit Leek. 2e zondag 40- dagentijd
datum en tijdstip 08-03-2020 om 9.30 u

Biddag voor gewas en arbeid. Voorganger: Mw. H. Stuut-Vogelzang uit Boerakker
datum en tijdstip 11-03-2020 om 19.30 u.

Eredienst. Voorganger: drs. K. Oosterhuis uit Haren. 3e zondag 40- dagentijd. Stepping Stones komt samen in De Mienskip. Koffie en thee drinken na de dienst.
datum en tijdstip 15-03-2020 om 9.30 u