Jaarfeest op 11 april Jaarfeest op 11 april
Hallo Clubleden!!

Helaas, helaas..  het clubjaar komt alweer bijna tot zijn einde..  Maar gelukkig sluiten we dit clubjaar af met het jaarfeest!!!

Wat?                              Verkoopactie  en een gezellige avond met een spannend spel, voor een hapje en een drankje wordt gezorgd!
Voor wie?                       Alle clubleden
Wanneer?                      11 april
Hoelaat?                        18.30 verzamelen
Waar?                            In de Mienskip
Wat moet je meenemen?            Een goed humeur!! Tot dan!
Groetjes de clubleiding!

18+ gespreksgroep
datum en tijdstip 22-11-2019 om 17.30

Eredienst: Voorganger: Anne-Willem Hoekstra uit Surhuisterveen. ZWO-dienst met als thema: "Jij dacht aan mij". Actie Schoenendoos wordt in deze dienst afgesloten.
datum en tijdstip 24-11-2019 om 9.30 u

Eredienst. Voorganger: ds.Johan van der Sleen. 1e Advent. Stepping Stones komt samen in De Mienskip. Koffie en thee drinken na de dienst.
datum en tijdstip 01-12-2019 om 9.30 u