Removos gereed

Klaar voor transport
Removos gereed
Op woensdag 28 september zo rond 12.00 u. waren de laatste kaartjes gebundeld en in de enveloppen gestopt. Het werk zit er weer op voor dit jaar. Met vereende krachten zijn er 17.000 pakketjes gemaakt. U moet weten dat elk pakketje verschillende keren door handen komt:
1. er worden pakketjes van kaarten maken;
2. die pakketjes worden samengevoegd met een kalender en wat info;
3. deze stappeltjes moeten in een grote envelop;
4. elke envelop krijgt een eigen acceptgirokaart op naam en     moet worden dichtgeplakt.
5. de gevulde enveloppen worden gestappeld op pallets om te worden    opgehaald door DHL.

Kortom een hele klus, maar ook heel gezellig om samen te doen.
Alle medewerkers van dit jaar worden hartelijk bedankt voor hun inzet. Door hen kan er straks weer een mooi bedrag worden toegevoegd aan het bouwfonds.

Eredienst . Voorganger: Mw. G. Hovius-Dijkstra uit Ureterp.
datum en tijdstip 23-02-2020 om 9.30 u

Eredienst . Voorgang: Ds. G. de Kok uit Groningen. Stepping Stones komt samen in De Mienskip. Koffie en thee drinken na de dienst. 1e zondag 40- dagentijd. er: Ds. G. de Kok uit Groningen.
datum en tijdstip 01-03-2020 om 9.30 u

Eredienst: Voorganger: ds. F. de Jong. uit Leek. 2e zondag 40- dagentijd
datum en tijdstip 08-03-2020 om 9.30 u

Biddag voor gewas en arbeid. Voorganger: Mw. H. Stuut-Vogelzang uit Boerakker
datum en tijdstip 11-03-2020 om 19.30 u.

Eredienst. Voorganger: drs. K. Oosterhuis uit Haren. 3e zondag 40- dagentijd. Stepping Stones komt samen in De Mienskip. Koffie en thee drinken na de dienst.
datum en tijdstip 15-03-2020 om 9.30 u