Removos gereed

Klaar voor transport
Removos gereed
Op woensdag 28 september zo rond 12.00 u. waren de laatste kaartjes gebundeld en in de enveloppen gestopt. Het werk zit er weer op voor dit jaar. Met vereende krachten zijn er 17.000 pakketjes gemaakt. U moet weten dat elk pakketje verschillende keren door handen komt:
1. er worden pakketjes van kaarten maken;
2. die pakketjes worden samengevoegd met een kalender en wat info;
3. deze stappeltjes moeten in een grote envelop;
4. elke envelop krijgt een eigen acceptgirokaart op naam en     moet worden dichtgeplakt.
5. de gevulde enveloppen worden gestappeld op pallets om te worden    opgehaald door DHL.

Kortom een hele klus, maar ook heel gezellig om samen te doen.
Alle medewerkers van dit jaar worden hartelijk bedankt voor hun inzet. Door hen kan er straks weer een mooi bedrag worden toegevoegd aan het bouwfonds.

Eredienst . Voorganger: ds. A. van der Wiel uit Leeuwarden.
datum en tijdstip 23-06-2019 om 9.30 u

Eredienst . Voorganger: ds. Johan van der Sleen.
datum en tijdstip 30-06-2019 om 9.30 u

Eredienst . Voorganger: Mw. G. Hovius-Dijkstra uit Ureterp. Zomerdienst in Op de Welle. Voorbereiding Heilig Avondmaal
datum en tijdstip 07-07-2019 om 9.30 u

Eredienst . Voorganger: ds. Johan van der Sleen. Heilig Avondmaal