Helaas............. Helaas.............
Als gospelgroep Sjir el Shaddai volgen wij het advies de RIVM en zijn wij genoodzaakt de musical de Messias, te verplaatsen. Er zal een nieuwe datum in gepland worden. We hopen spoedig meer duidelijkheid te hebben over de nieuwe datum. Uiteraard blijven de gekochte tickets geldig

Hilda Zwama

Eredienst. Voorganger: ds.Johan van der Sleen.
datum en tijdstip 25-10-2020 om 9.30 u

Eredienst . Voorganger: Ds. J.J. Hoefnagel uit Sneek. Stepping Stone komen bij elkaar in De Mienskip.
datum en tijdstip 01-11-2020 om 9.30 u

Dankdienst voor gewas en arbeid. Voorganger: ds.Johan van der Sleen. (zie ook laatste nieuws!!)
datum en tijdstip 04-11-2020 om 19.30 u.

Eredienst. Voorganger: ds. Johan van der Sleen. Aktie Schoenendoos
datum en tijdstip 08-11-2020 om 9.30 u

Eredienst. Voorganger: drs. K. Oosterhuis uit Haren. Stepping Stone komen bij elkaar in De Mienskip.
datum en tijdstip 15-11-2020 om 9.30 u