Herdenking in De Wilp Herdenking in De Wilp

Evenals vorige jaren zal ook dit jaar de kerk open zijn voor een persoonlijke herdenking van overleden geliefden. Deze herdenking zal dit jaar weer plaatsvinden in de Oosterkerk, Oosterweg 49. De behoefte om geliefden te gedenken is van alle tijden en leeft bij ieder mens.

Op zondag 17 november, ‘s middags van 16.00 tot 17.00 uur is er ruimte om ter nagedachtenis van overledenen een lichtje te ontsteken en hen te herdenken. Het verlies kan wel langer dan een jaar geleden zijn. Tijd speelt geen rol als het gaat om mensen die ons lief waren.
De Oosterkerk is open voor iedereen. We hopen dat het een troostrijk moment zal zijn.

18+ gespreksgroep
datum en tijdstip 22-11-2019 om 17.30

Eredienst: Voorganger: Anne-Willem Hoekstra uit Surhuisterveen. ZWO-dienst met als thema: "Jij dacht aan mij". Actie Schoenendoos wordt in deze dienst afgesloten.
datum en tijdstip 24-11-2019 om 9.30 u

Eredienst. Voorganger: ds.Johan van der Sleen. 1e Advent. Stepping Stones komt samen in De Mienskip. Koffie en thee drinken na de dienst.
datum en tijdstip 01-12-2019 om 9.30 u