Feestelijke opening zondag 27 oktober

nieuwbouw
Feestelijke opening zondag 27 oktober

De Wilp-Siegerswoude,

Op zondag 27 oktober, om 10.30 uur, na de kerkdienst, was de officiële opening van de nieuwbouw die de Oosterkerk verbindt met het verenigingsgebouw “De Mienskip”. Na de dienst verzamelden de aanwezigen zich voor de nieuwe deur tussen de kerk en De Mienskip. Namens de kerkenraad heeft Koop van Gijssel de vrijwilligers en de donateurs bedankt voor hun inzet. Vervolgens heeft ds. Van der Sleen de nieuwe ruimte officieel geopend. De aanwezigen konden nu via de nieuwe entree naar De Mienskip, waar in de feestelijk versierde ruimte koffie en thee klaar stonden. Een doorlopende dia- en filmpresentatie gaf het verloop van de werkzaamheden weer. De goedbezochte openingsbijeenkomst werd in een gemoedelijke sfeer met een hapje en een drankje afgesloten.
De ruime hal, de royale nieuwe sanitaire voorzieningen en de vernieuwde grote consistoriekamer werden bewonderd. In slechts enkele maanden is het hele project ontworpen, gebouwd en afgewerkt. De ruwbouw is uitbesteed, maar het slopen, afwerken, schoonmaken en inrichten is gedaan door tientallen vrijwilligers. De Protestantse Gemeente van De Wilp en Siegerswoude beschikt nu over een representatieve en eigentijdse ruimte, waarin het goed is om samen te zijn.

Eredienst. Voorganger: ds.Johan van der Sleen.
datum en tijdstip 25-10-2020 om 9.30 u

Eredienst . Voorganger: Ds. J.J. Hoefnagel uit Sneek. Stepping Stone komen bij elkaar in De Mienskip.
datum en tijdstip 01-11-2020 om 9.30 u

Dankdienst voor gewas en arbeid. Voorganger: ds.Johan van der Sleen. (zie ook laatste nieuws!!)
datum en tijdstip 04-11-2020 om 19.30 u.

Eredienst. Voorganger: ds. Johan van der Sleen. Aktie Schoenendoos
datum en tijdstip 08-11-2020 om 9.30 u

Eredienst. Voorganger: drs. K. Oosterhuis uit Haren. Stepping Stone komen bij elkaar in De Mienskip.
datum en tijdstip 15-11-2020 om 9.30 u