Eten voor de 18+ jeugd! Eten voor de 18+ jeugd!
Vrijdagavond 25 oktober vindt de eerste catechese-clubavond plaats! We gaan die avond met elkaar eten en praten over het geloof. Lijkt het je nu leuk om mee te eten.. en te praten? Geef je dan op bij dominee, Joop van Steenbergen of Lutske!

We hebben een gezellige bijeenkomst gehad. Op de foto een impressie.
Helaas is de foto niet te scherp, maar geeft wel eeen idee van het gezellig samen eten. Daarna hebben we aan de hand van stellingen heel open gesproken met elkaar. Op 22 novemeber komen we weer bij elkaar. Uitnodiging volgt!!!!

Eredienst . Voorgang: Ds. G. de Kok uit Groningen. Stepping Stones komt samen in De Mienskip. Koffie en thee drinken na de dienst. 1e zondag 40- dagentijd. er: Ds. G. de Kok uit Groningen.
datum en tijdstip 01-03-2020 om 9.30 u

Eredienst: Voorganger: ds. F. de Jong. uit Leek. 2e zondag 40- dagentijd
datum en tijdstip 08-03-2020 om 9.30 u

Biddag voor gewas en arbeid. Voorganger: Mw. H. Stuut-Vogelzang uit Boerakker
datum en tijdstip 11-03-2020 om 19.30 u.

Eredienst. Voorganger: drs. K. Oosterhuis uit Haren. 3e zondag 40- dagentijd. Stepping Stones komt samen in De Mienskip. Koffie en thee drinken na de dienst.
datum en tijdstip 15-03-2020 om 9.30 u

Eredienst. Voorganger: ds.Johan van der Sleen. 4e zondag 40 -dagentijd