Eten voor de 18+ jeugd! Eten voor de 18+ jeugd!
Vrijdagavond 25 oktober vindt de eerste catechese-clubavond plaats! We gaan die avond met elkaar eten en praten over het geloof. Lijkt het je nu leuk om mee te eten.. en te praten? Geef je dan op bij dominee, Joop van Steenbergen of Lutske!

We hebben een gezellige bijeenkomst gehad. Op de foto een impressie.
Helaas is de foto niet te scherp, maar geeft wel eeen idee van het gezellig samen eten. Daarna hebben we aan de hand van stellingen heel open gesproken met elkaar. Op 22 novemeber komen we weer bij elkaar. Uitnodiging volgt!!!!

18+ gespreksgroep
datum en tijdstip 22-11-2019 om 17.30

Eredienst: Voorganger: Anne-Willem Hoekstra uit Surhuisterveen. ZWO-dienst met als thema: "Jij dacht aan mij". Actie Schoenendoos wordt in deze dienst afgesloten.
datum en tijdstip 24-11-2019 om 9.30 u

Eredienst. Voorganger: ds.Johan van der Sleen. 1e Advent. Stepping Stones komt samen in De Mienskip. Koffie en thee drinken na de dienst.
datum en tijdstip 01-12-2019 om 9.30 u