Twee zilveren jubilea

Riet Willems en Aukje de Haan worden aan het eind van de morgendienst  op 11 januari verrast met de oorkonde en de decoratie die horen bij 25 jaar onafgebroken dienst in onze gemeente. Zij krijgen de onderscheidingen uitgereikt met lovende woorden van Tjitske Scheenstra, voorzitter van de kerkenraad.
Riet Willems doet al ruim 25 jaar de leden-administratie en Aukje de Haan is 25 jaar organiste. Wij hopen dat Riet en Aukje nog lang hun bijzondere rol in onze gemeente mogen vervullen. Daarbij wensen we hen Gods zegen toe.

Eredienst . Voorganger: Mw. H.Stuut-Vogelzang uit Boerakker
datum en tijdstip 16-08-2020 om 09.30 u

Eredienst. Voorganger: ds.Johan van der Sleen. Doop- en belijdenisdienst In deze dienst zal Hanne Haisma worden gedoopt en zullen haar ouders Freerk Haisma en Lutske Haisma-Veenstra hun doop beamen.
datum en tijdstip 23-08-2020 om 09.30 u

Eredienst. Voorganger: Mw. Stuut-Vogelzang uit Boerakker
datum en tijdstip 30-08-2020 om 09.30 u

Eredienst . Voorganger: Da. H. de Kok-Mellema uit Wilsum