Eten voor de 18+ jeugd! Eten voor de 18+ jeugd!
Vrijdagavond 25 oktober vindt de eerste catechese-clubavond plaats! We gaan die avond met elkaar eten en praten over het geloof. Lijkt het je nu leuk om mee te eten.. en te praten? Geef je dan op bij dominee, Joop van Steenbergen of Lutske!

We hebben een gezellige bijeenkomst gehad. Op de foto een impressie.
Helaas is de foto niet te scherp, maar geeft wel eeen idee van het gezellig samen eten. Daarna hebben we aan de hand van stellingen heel open gesproken met elkaar. Op 22 novemeber komen we weer bij elkaar. Uitnodiging volgt!!!!

Inloggen

Eredienst. Voorganger: ds. C.M. Verspuij uit Zuidlaren. 3e zondag in de veertigdagentijd. Waarschijnlijk alleen via livestream
datum en tijdstip 07-03-2021 om 9.30 u

Bidstond voor gewas en arbeid. Voorganger: ds. Johan van der Sleen. Waarschijnlijk alleen via livestream.
datum en tijdstip 10-03-2021 om 19.30 u.

Eredienst. Voorganger: Mevr. I. Baron uit Veenhuizen. 4e zondag in de veertigdagentijd. Waarschijnlijk alleen via livestream
datum en tijdstip 14-03-2021 om 9.30 u

Eredienst. Voorganger: Kand. H. Binnekamp uit Groningen. 5e zondag in de veertigdagentijd.. Waarschijnlijk alleen via livestream
datum en tijdstip 21-03-2021 om 9.30 u