Clubkamp 2019 Clubkamp 2019
We vertrekken vrijdag 13 september om 18.30 uur vanaf de Mienskip naar een te gekke locatie in Schoonoord.
We hopen op zondagmiddag 15 september, rond 15.00 uur, met z’n allen weer bij de Mienskip te eindigen.

Alle jeugdleden van de kerk, vanaf 12 jaar, mogen mee op kamp!
De leden van de clubs hebben het gehele jaar clubacties gehouden en het geld wat de jeugd hiermee op heeft gehaald gaat voor een deel naar het clubwerk en een onderdeel hiervan is het clubkamp.

Dit houdt kort gezegd in; dat de jeugd die geen lid is van club, wel mee mag op kamp (graag zelfs!), maar het weekend voor deze jeugd dan 10 euro duurder wordt. Het weekend kost voor clubleden €25,- en voor niet clubleden €35,-.

Voor iedereen geldt:  opgave pas definitief na mail plus betaling vóór 1 September bij Babette Borreman:
  • NL91 RABO 0370702832 tav Geref Kerk de Wilp

Verdere informatie over dit weekend volgt nog!   laugh

18+ gespreksgroep
datum en tijdstip 22-11-2019 om 17.30

Eredienst: Voorganger: Anne-Willem Hoekstra uit Surhuisterveen. ZWO-dienst met als thema: "Jij dacht aan mij". Actie Schoenendoos wordt in deze dienst afgesloten.
datum en tijdstip 24-11-2019 om 9.30 u

Eredienst. Voorganger: ds.Johan van der Sleen. 1e Advent. Stepping Stones komt samen in De Mienskip. Koffie en thee drinken na de dienst.
datum en tijdstip 01-12-2019 om 9.30 u