Blide Sjongers

Kinderen voor kinderen is te kort door de bocht aangaande de insteek van de bijzondere dienst van 29 mei. Bij interkerkelijk kinderkoor Blide Sjongers zullen de kinderen uit Siegerswoude en De Wilp van groep 3 t/m groep 8 zich zeker thuis voelen, want het zijn tenslotte allemaal leeftijdsgenootjes van hen. Het betekend zeker niet dat als je eenmaal van de lagere school bent, dat je te oud zou zijn voor een optreden van dit kinderkoor. Volgens dirigente Karina zijn de kids van Blide Sjongers erg leergierig, enorm in ontwikkeling en ontzettend nieuwsgierig. Daarom dirigeert ze al 6 jaar met veel plezier deze jonge jeugd uit Dokkum. Wat dit optreden gaat brengen is een verrassing, en het is daarom beter dat de kinderen in de kerk allemaal vooraan gaan zitten, dan missen ze ook niets van wat er allemaal gaat gebeuren. Toeval bestaat niet, of toch wel? Karina Tjepkema is niet alleen dirigente van Blide Sjongers, maar sinds kort ook van het bekende koor The Messengers uit Holwerd, die 24 april hier vooraan in de kerk stonden bij de laatste bijzondere dienst. Dat was een groot succes, spontane en relaxte mensen, een kwaliteitsgospelkoor zoals ze dat al jaren zijn. Wij vonden het mooi, en het koor vond het mooi om hier te zingen. Oh ja, de bijzondere dienst op 29 mei begint om 14:00 uur, waar in natuurlijk al Gods kinderen welkom zijn.

Eredienst. Voorganger: ds.Johan van der Sleen m.m.v. Praiseband: 'Revival." 3e Advent. Stepping Stones komen samen in De Mienskip
datum en tijdstip 15-12-2019 om 9.30 u

Eredienst . Voorganger: ds. H. Klein Ikink uit Drachten. 4e Advent
datum en tijdstip 22-12-2019 om 9.30 u