Blide Sjongers

Kinderen voor kinderen is te kort door de bocht aangaande de insteek van de bijzondere dienst van 29 mei. Bij interkerkelijk kinderkoor Blide Sjongers zullen de kinderen uit Siegerswoude en De Wilp van groep 3 t/m groep 8 zich zeker thuis voelen, want het zijn tenslotte allemaal leeftijdsgenootjes van hen. Het betekend zeker niet dat als je eenmaal van de lagere school bent, dat je te oud zou zijn voor een optreden van dit kinderkoor. Volgens dirigente Karina zijn de kids van Blide Sjongers erg leergierig, enorm in ontwikkeling en ontzettend nieuwsgierig. Daarom dirigeert ze al 6 jaar met veel plezier deze jonge jeugd uit Dokkum. Wat dit optreden gaat brengen is een verrassing, en het is daarom beter dat de kinderen in de kerk allemaal vooraan gaan zitten, dan missen ze ook niets van wat er allemaal gaat gebeuren. Toeval bestaat niet, of toch wel? Karina Tjepkema is niet alleen dirigente van Blide Sjongers, maar sinds kort ook van het bekende koor The Messengers uit Holwerd, die 24 april hier vooraan in de kerk stonden bij de laatste bijzondere dienst. Dat was een groot succes, spontane en relaxte mensen, een kwaliteitsgospelkoor zoals ze dat al jaren zijn. Wij vonden het mooi, en het koor vond het mooi om hier te zingen. Oh ja, de bijzondere dienst op 29 mei begint om 14:00 uur, waar in natuurlijk al Gods kinderen welkom zijn.

Eredienst . Voorgang: Ds. G. de Kok uit Groningen. Stepping Stones komt samen in De Mienskip. Koffie en thee drinken na de dienst. 1e zondag 40- dagentijd. er: Ds. G. de Kok uit Groningen.
datum en tijdstip 01-03-2020 om 9.30 u

Eredienst: Voorganger: ds. F. de Jong. uit Leek. 2e zondag 40- dagentijd
datum en tijdstip 08-03-2020 om 9.30 u

Biddag voor gewas en arbeid. Voorganger: Mw. H. Stuut-Vogelzang uit Boerakker
datum en tijdstip 11-03-2020 om 19.30 u.

Eredienst. Voorganger: drs. K. Oosterhuis uit Haren. 3e zondag 40- dagentijd. Stepping Stones komt samen in De Mienskip. Koffie en thee drinken na de dienst.
datum en tijdstip 15-03-2020 om 9.30 u

Eredienst. Voorganger: ds.Johan van der Sleen. 4e zondag 40 -dagentijd