PKN
Protestantse Gemeente De Wilp-Siegerswoude
 
Bijzondere diensten

Bijzondere diensten
Zoals schepen varen op de koers van een lichtbaken, zo ervaart “It Ljochtbeaken” uit Haulerwijk Jezus als een lichtbaken in hun leven. Een lichtbaken, niet voor een kalme reis, maar voor een behouden aankomst. Een interkerkelijk mannenkoor dat bestaat uit een grote groep stoere kerels die zingen in shanty-stijl. Op zondag 7 december zingen de mannen in de eredienst de pannen weer van het dak. Er wordt uit allerlei bundels gezongen, waarbij de liederen een verandering ondergaan door er een shanty draai aan te geven.

Op 26 oktober was Revival uit Marum bij ons te gast, maar tevens gastheer in de bijzondere dienst in de Plantsoenkerk. Veel bekende en daarnaast goed in het gehoor liggende gospelliederen passeerden de revue. Een zeer geslaagde dienst.
terug
 
 
 

Eredienst . Voorgang: Ds. G. de Kok uit Groningen. Stepping Stones komt samen in De Mienskip. Koffie en thee drinken na de dienst. 1e zondag 40- dagentijd. er: Ds. G. de Kok uit Groningen.
datum en tijdstip 01-03-2020 om 9.30 u
meer details

Eredienst: Voorganger: ds. F. de Jong. uit Leek. 2e zondag 40- dagentijd
datum en tijdstip 08-03-2020 om 9.30 u
meer details

Biddag voor gewas en arbeid. Voorganger: Mw. H. Stuut-Vogelzang uit Boerakker
datum en tijdstip 11-03-2020 om 19.30 u.
meer details

Eredienst. Voorganger: drs. K. Oosterhuis uit Haren. 3e zondag 40- dagentijd. Stepping Stones komt samen in De Mienskip. Koffie en thee drinken na de dienst.
datum en tijdstip 15-03-2020 om 9.30 u
meer details

Eredienst. Voorganger: ds.Johan van der Sleen. 4e zondag 40 -dagentijd
datum en tijdstip 22-03-2020 om 9.30 u
meer details

 
 
 
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.