Bijzondere diensten

Zoals schepen varen op de koers van een lichtbaken, zo ervaart “It Ljochtbeaken” uit Haulerwijk Jezus als een lichtbaken in hun leven. Een lichtbaken, niet voor een kalme reis, maar voor een behouden aankomst. Een interkerkelijk mannenkoor dat bestaat uit een grote groep stoere kerels die zingen in shanty-stijl. Op zondag 7 december zingen de mannen in de eredienst de pannen weer van het dak. Er wordt uit allerlei bundels gezongen, waarbij de liederen een verandering ondergaan door er een shanty draai aan te geven.

Op 26 oktober was Revival uit Marum bij ons te gast, maar tevens gastheer in de bijzondere dienst in de Plantsoenkerk. Veel bekende en daarnaast goed in het gehoor liggende gospelliederen passeerden de revue. Een zeer geslaagde dienst.

Eredienst. Voorganger: drs. K. Oosterhuis uit Haren
datum en tijdstip 25-08-2019 om 9.30 u