Bijzondere diensten Bijzondere diensten
4 OKTOBER: INEKE BARON
www.inekebaron.nl
In het dagelijks leven is Ineke gevangenenpastor in verschillende gevangenissen. Ze bezoekt mensen, leidt gespreksgroepen, en geeft herstelcursussen. Het thema waar Ineke het over zal gaan hebben heet; “Waar is God nu eigenlijk mee bezig”.
Aanvang; 9:30 uur.

15 NOVEMBER: SINJAEL
wp.sinjael.nl
In deze periode van het jaar dat de zon weer vroeg onder gaat, hebben we een bijzondere dienst op de avond. Heeft deze top band uit Donkerbroek introductie nodig?
Aanvang: 19:30 uur.

27 DECEMBER: MARTINE DUBOIS
godsbosnimf.nl
Op derde Kerstdag is er een verrassingsdienst, heel ongewoon,  heel apart, maar toch erg vertrouwd. Boswachter Martine laat haar kijk op de wereld los op de gemeente.
Aanvang: 9:30 uur.

Eredienst . Voorganger: Mw. G. Hovius-Dijkstra uit Ureterp.
datum en tijdstip 27-09-2020 om 9.30 u

Bijzonder dienst. Ineke Baron met als thema: “Waar is God nu eigenlijk mee bezig”. (zie ook bij laatste nieuws)
datum en tijdstip 04-10-2020 om 9.30 u

Eredienst. Voorganger: da. C.S.A Minnaard-Müller uit Zuidhorn