Bijzondere dienst op 27 december 9.30 Bijzondere dienst op 27 december 9.30
BIJZONDERE DIENST   "natuur-speciale”

Zondag 27 december - aanvang 9.30 u.

boswachter en harpiste
Martine Dubois

Ze neemt je tijdens deze bijzondere dienst mee de natuur, en wil laten zien hoe God aanwezig is in de natuur, en bovenal Zijn grootheid laten zien.
Martine zal met jullie in gesprek gaan over de  schitterende creaties in de natuur waar wij als Gods geliefde kinderen, de kroon van zijn.

“De Schepping is de volmaakte etalage van Gods grootheid”

Inloggen

Eredienst. Voorganger: ds.Johan van der Sleen. Heilig Avondmaal. Waarschijnlijk nog via livestream
datum en tijdstip 31-01-2021 om 9.30 u