Bijzondere dienst met de gospelgroep "SINJAEL" uit Donkerbroek Bijzondere dienst met de gospelgroep "SINJAEL" uit Donkerbroek

IMG_4510-d
Bijzondere Diensten

Ik wil juichen voor U mijn Heer, met blijdschap in mijn hart. Ik wil jubelen voor U Heer, mijn hart is vol ontzag. Ik erken: U Heer bent God, en ik behoor U toe. Mijn aanbidding is slechts voor U, wat ik ook denk of voel. En ik ga door de poorten met een loflied, want ik wil U ontmoeten deze dag. Inderdaad, dit is het begin van Opwekking 589, een van de songs die Sinjael met de gemeente in samenzang gaat zingen in hun bijzondere dienst “Woorden die raken” op zondag 24 maart. Naast nog meer liedjes uit Opwekking die Sinjael met de gemeente zingt, gaan ze voor ons ook super goede liedjes ten gehore brengen die ze zelf hebben geschreven. Een ieder die fan is van goede gospel, en die weet waar Sinjael toe in staat is, kan niet verstek laten gaan. Collecte: Open Doors. Let op de aanvangstijd, want deze dienst begint om 19:30 uur ‘s avonds, en is gewoon in de Oosterkerk.

24 MAART  –  SINJAEL
29 SEPTEMBER  –  PASSION FOR CHRIST

Eredienst . Voorganger: Mw. G. Hovius-Dijkstra uit Ureterp.
datum en tijdstip 23-02-2020 om 9.30 u

Eredienst . Voorgang: Ds. G. de Kok uit Groningen. Stepping Stones komt samen in De Mienskip. Koffie en thee drinken na de dienst. 1e zondag 40- dagentijd. er: Ds. G. de Kok uit Groningen.
datum en tijdstip 01-03-2020 om 9.30 u

Eredienst: Voorganger: ds. F. de Jong. uit Leek. 2e zondag 40- dagentijd
datum en tijdstip 08-03-2020 om 9.30 u

Biddag voor gewas en arbeid. Voorganger: Mw. H. Stuut-Vogelzang uit Boerakker
datum en tijdstip 11-03-2020 om 19.30 u.

Eredienst. Voorganger: drs. K. Oosterhuis uit Haren. 3e zondag 40- dagentijd. Stepping Stones komt samen in De Mienskip. Koffie en thee drinken na de dienst.
datum en tijdstip 15-03-2020 om 9.30 u