Bijzondere dienst op zondag 26 mei om 19.30 u. Bijzondere dienst op zondag 26 mei om 19.30 u.
We hopen samen met de gemeente, zowel jongeren als ouderen, na te denken over het thema:"Altijd bereikbaar" In deze tijd van sociale media zie je iedereen met zijn mobiel in de weer. We bellen, whats appen, etc. wat af. Altijd bereikbaar zijn voor de ander! En alles uit het leven halen natuurlijk: YOLO! (You only live once)
Is dat wel allemaal nodig? En geldt dat ook voor je gebedsleven? Heb je tijd voor God? Is Hij altijd bereikbaar? Genoeg om over na te denken en over te (horen) zingen. We hopen op  jullie/uw komst om er samen een fijne dienst van te maken.

Eredienst. Voorganger: ds.Johan van der Sleen. Heilig Avondmaal.
datum en tijdstip 26-01-2020 om 9.30 u

Eredienst. Voorganger: ds. A. de Vries uit Nijverdal. Stepping Stones komt samen in De Mienskip. Koffie en thee drinken na de dienst.
datum en tijdstip 02-02-2020 om 9.30 u

Eredienst. Voorganger: drs. K. Oosterhuis uit Haren. ZWO-dienst
datum en tijdstip 09-02-2020 om 9.30 u

Eredienst. Voorganger: ds.Johan van der Sleen. Stepping Stones komt samen in De Mienskip. Koffie en thee drinken na de dienst.
datum en tijdstip 16-02-2020 om 9.30 u

Eredienst . Voorganger: Mw. G. Hovius-Dijkstra uit Ureterp.
datum en tijdstip 23-02-2020 om 9.30 u