Bijzondere dienst op zondag 26 mei om 19.30 u. Bijzondere dienst op zondag 26 mei om 19.30 u.
We hopen samen met de gemeente, zowel jongeren als ouderen, na te denken over het thema:"Altijd bereikbaar" In deze tijd van sociale media zie je iedereen met zijn mobiel in de weer. We bellen, whats appen, etc. wat af. Altijd bereikbaar zijn voor de ander! En alles uit het leven halen natuurlijk: YOLO! (You only live once)
Is dat wel allemaal nodig? En geldt dat ook voor je gebedsleven? Heb je tijd voor God? Is Hij altijd bereikbaar? Genoeg om over na te denken en over te (horen) zingen. We hopen op  jullie/uw komst om er samen een fijne dienst van te maken.

Eredienst . Voorganger: ds. A. van der Wiel uit Leeuwarden.
datum en tijdstip 23-06-2019 om 9.30 u

Eredienst . Voorganger: ds. Johan van der Sleen.
datum en tijdstip 30-06-2019 om 9.30 u

Eredienst . Voorganger: Mw. G. Hovius-Dijkstra uit Ureterp. Zomerdienst in Op de Welle. Voorbereiding Heilig Avondmaal
datum en tijdstip 07-07-2019 om 9.30 u

Eredienst . Voorganger: ds. Johan van der Sleen. Heilig Avondmaal